Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Pep Guardiola vrea la Manchester City un jucător pe care-l urmăreşte din sezonul trecut. Cine e fotbalistul

Surpriză! Pep Guardiola vrea la Manchester City un jucător pe care-l urmăreşte din sezonul trecut. Cine e fotbalistul

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a pus ochii pe un mijlocaş din Bundesliga, pe care-l vrea la Manchester City. Este vorba despre Denis Zakaria (24 de ani), mijlocaşul Borussiei Moenchengladbach.

Zakaria i-a atras atenţia lui Guardiola, încă de anul trecut, când City şi Gladbach s-au întâlnit în grupele Ligii Campionilor. La iniţiativa antrenorului, "Cetăţenii" s-au interesat de serviciile lui Denis Zakaria încă de sezonul trecut, însă mijlocaşul a rămas pe loc atunci. Se pare trupa engleză continuă să-l monitorizeze pe Zakaria în vederea unui transfer.

Presa din Anglia scrie că Manchester City ţine mereu un ochi pe evoluţiile lui Denis Zakaria, pe care au avut ocazia să-l umărească îndeaproape în dubla din optimile Ligii, City - Gladbach 4-0 la general. Sursa citată nu menţionează nimic despre preţul pe care Manchester City ar fi gata să-l achite pentru obţinerea semnăturii lui Zakaria.

Zakaria intră, la vară, în ultimul an de contract cu Borussia Moenchengladbach şi nemţii s-ar putea vedea nevoiţi să-l cedeze pe o sumă mai mică, dacă nu vor să-l piardă gratis.

Denis Zakaria e unul dintre oamenii de bază de la Borussia Moenchengladbach în acest sezon, în care a jucat 24 de partide şi a marcat o dată, în toate competiţiile.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Zakaria în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: denis zakariatransfermanchester city 

viewscnt
Articole similare