Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Porumboiu a primit propunerea să investească într-o echipă de tradiţie din România. Ce răspuns a dat: ”De ore bune mă gândesc la discuţia cu el”

SURPRIZĂ | Porumboiu a primit propunerea să investească într-o echipă de tradiţie din România. Ce răspuns a dat: ”De ore bune mă gândesc la discuţia cu el”

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica s-a arătat foarte deranjat de arbitraj după Gloria Buzău - Farul Constanţa 2-0, într-o postare pe contul său de Facebook. În postare face şi o dezvăluire, faptul că i-a propus lui Adrian Porumboiu să investească la Farul, însă fostul patron al lui FC Vaslui a refuzat, pe motiv că s-a săturat să fie dezavantajat de arbitraje.

O victorie a Farului la Buzău ar fi adus-o pe locul secund în Liga a 2-a, care asigură promovarea directă, la cinci puncte în spatele liderului CS Mioveni. Însă constănţenii au pierdut meciul cu Gloria - echipă despre care Ciprian Marica spune că a fost susţinută serios de arbitri.

Fostul mare internaţional român face în cadrul postării şi o dezvăluire: i-a propus lui Adrian Porumboiu să investească la Farul, dar omul de afaceri a refuzat, pe motiv că a rămas marcat de problemele pe care le-a avut cu arbitrajele în perioada în care era la FC Vaslui:

”De ore bune nu mă gîndesc decât la discuţia avută acum două zile cu Adrian Porumboiu, care mi-a zis în faţă, la tv: "ce cauţi în fotbal, Cipriane, cum să-mi propui să revin eu în fotbalul românesc, după ce am cheltuit o avere să fac performanţă şi titlul mi s-a luat dintr-un fluier?” Am fost ferm convins că s-a schimbat ceva în fotbalul românesc, dar acum ridic mâna, domnu' Porumboiu, şi vă dau dreptate. N-o să mai am curajul să vă mai propun să investiţi in fotbal, că încep să vă înţeleg mai repede chiar decât v-aţi fi aşteptat şi dumneavoastră”, a fost o parte din mesajul postat de Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare