Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Poveste de dragoste între Ibrahimovic şi Diletta Leotta? Unde ar fi fost surprinşi cei doi

SURPRIZĂ | Poveste de dragoste între Ibrahimovic şi Diletta Leotta? Unde ar fi fost surprinşi cei doigalerie foto

Diverse

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic şi Diletta Leotta - una dintre cele mai sexy jurnaliste din lume - ar fi mai mult decât prieteni, scrie o revistă de scandal din Italia. Cei doi au fost văzuţi în timp ce luau cina într-un restaurant din Sardinia. Ibrahimovic este de 18 ani într-o relaţie cu suedeza Helena Seger, alături de care are doi copii.

Publicaţia mondenă Chi, din Italia, prezintă un zvon potrivit căruia Zlatan Ibrahimovic şi Diletta Leotta ar fi mai mult decât prieteni. Frumoasa jurnalistă a postului DAZN, unde prezintă meciurile din Serie A, a plecat în Sardinia pentru a-şi petrece ziua de naştere.

Aflat în vacanţă, Ibrahimovic ar fi zburat şi el în Sardinia şi cei de la Chi susţin că cei doi au fost văzuţi în timp ce luau cina. Zlatan şi Diletta Leotta s-au cunoscut în perioada pandemiei, după ce legendarul atacant a tachinat-o cu un mesaj pe Instagram. Ulterior, cei doi au filmat o reclamă împreună. Aici ar fi apărut primele scântei între cei doi.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU DILETTA LEOTTA!

Zlatan Ibrahimovic este însă de 18 ani într-o relaţie cu Helena Seger, alături de care are doi băieţi, în timp ce Diletta Leotta doar ce s-a despărţit de iubitul ei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare