Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza pregătită de FRF fanilor naţionalei! În ce echipament vor juca tricolorii mici la JO de la Tokyo

Surpriza pregătită de FRF fanilor naţionalei! În ce echipament vor juca tricolorii mici la JO de la Tokyo

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a lansat luni, 23 septembrie, o provocare tuturor suporterilor echipei naţionale, prin intermediul siteului oficial.

"Împreună cu sponsorul tehnic se va crea un echipament de joc ediţie limitată, dedicat exclusiv turneului olimpic de fotbal de anul viitor Tokyo 2020 la care România este calificată. FRF îşi doreşte să implice suporterii naţionalei cu talent creativ şi competenţe de design în acest proces de realizare a echipamentului de joc. În spiritul mesajului din sloganul echipelor reprezentative, “Luptăm Împreună!”, ne dorim ca fanii să fie cu adevărat parte integrantă a marii familii tricolore şi să trimită până pe 4 octombrie propunerile lor pentru crearea echipamentului special" este mesajul oficialilor Federaţiei. 
 
Toate propunerile trimise vor fi analizate de o comisie, care va decide cele 5 top design-uri pentru faza finală. Concursul presupune trimiterea unei propuneri de design pentru echipamentul de joc al tricolorilor la Tokyo 2020, respectiv tricou, şort şi jambiere. Designul trebuie trimis în format pdf, împreună cu detalierea propunerii şi datele personale ale concurentului. Persoana desemnată câştigătoare a concursului de design va primi un premiu în valoare de 1.000 de EURO, constând în produse ale sponsorului tehnic al echipelor naţionale ale României. 

Afla mai multe despre: tineretechipamentjotokyo 2020 

viewscnt
Articole similare