Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza pregătită pe Arena Naţională cu ocazia finalei EURO 2020: ecrane amplasate pe stadion pentru Italia - Anglia

Surpriza pregătită pe Arena Naţională cu ocazia finalei EURO 2020: ecrane amplasate pe stadion pentru Italia - Anglia

EURO 2020

Comentarii

Primarul general Nicuşor Dan i-a invitat, duminică, pe cei peste 1.000 de voluntari implicaţi în organizarea Campionatului European de Fotbal la Bucureşti să urmăreasca finala pe ecranele amplasate pe Arena Naţională.

Primarul general i-a invitat pe voluntari să urmăreasca finala EURO 2020 pe ecranele amplasate pe Arena Naţională

”Ca recunoştinţă pentru ajutorul acordat în organizarea Campionatului European de Fotbal la Bucureşti, i-am invitat pe cei peste 1.000 de voluntari Mobility Makers să vină duminică seară pe Arena Naţională, pentru a urmări pe ecranele amplasate pe stadion finala UEFA EURO 2020 dintre Italia şi Anglia. Le mulţumesc din nou voluntarilor noştri, care au avut o contribuţie importantă la succesul organizatoric al acestui campionat european la Bucureşti”, a transmis, vineri, primarul general.

Finala Euro-2020 are loc, duminică, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley, între Anglia şi Italia.

România a organizat patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională: Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina – Austria (21 iunie, scor 0-1), toate în Grupa C, dar şi partida din optimile de finală Franţa – Elveţia, unde s-au impus elveţienii la lovituri de departajare.

Afla mai multe despre: arena nationala 

viewscnt
Articole similare