Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza pregătită pentru fanii Dunării Călăraşi! Şanse mai mari pentru o prezenţă în sferturile Cupei

Surpriza pregătită pentru fanii Dunării Călăraşi! Şanse mai mari pentru o prezenţă în sferturile Cupei

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi va întâlni FCSB în optimile Cupei României iar şefii nou-promovatei vor ca partida să se joace la Călăraşi. Pentru acest lucru îşi doresc să închirieze o nocturnă mobilă.

Dunărea Călăraşi a ajuns în Liga I în vara acestui an iar conducerea echipei aflată în premieră în primul eşalon a modernizat arena Ion Comşa astfel încât aceasta să îndeplinească standardele cerute pentru acest nivel. Mondernizările nu au inclus însă şi o instalaţie de nocturnă, doar că pentru primul sezon petrecut în Liga I, nou-promovata a primit derogare pentru a-şi juca meciurile pe teren propriu chiar dacă nu beneficiază de o instalaţie de iluminat. 

Acest lucru nu mai este valabil şi în Cupa României acolo unde echipele care vor să evolueze pe teren propriu trebuie să aleagă un stadion cu nocturnă. 

Ajunsă în optimile Cupei României, Dunărea va întâlni FCSB iar oficialii echipei îli doresc foarte mutl să aducă liderul Ligii I la Călăraşi.

"Facem tot posibilul ca meciul din Cupă cu FCSB să-l jucăm la Călăraşi! Suntem în discuţii cu anumite firme pentru a închiria o nocturnă daca este nevoie. Pentru noi este un eveniment important! La Călăraşi vine cea mai titrata echipa din România! Sunt convins ca stadionul va fi plin!" a declarat Florin Brişan, preşedintele călărăşenilor. 

Optimile Cupei României sunt programate între 30 octombrie şi 1 noiembrie.  

Afla mai multe despre: brişandunărea călăraşifcsbnocturnă 

viewscnt
Articole similare