Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Real Madrid, gata să se despartă de unul dintre "greii" din echipă. Manchester United a dat startul negocierilor

Surpriză! Real Madrid, gata să se despartă de unul dintre "greii" din echipă. Manchester United a dat startul negocierilor

Real Madrid

Comentarii

Raphael Varane (28 de ani) ar putea pleca de la Real Madrid în vară, cu Manchester United interesată de serviciile fundaşului francez campion mondial în 2018.

Presa din Anglia a aflat că Real Madrid ar fi dispusă să se despartă de Varane în vară pentru aproximativ 70 de milioane de euro, însă şefii lui Manchester United speră că vor putea reduce această sumă. Daily Mail anunţă interesul lui United pentru campionul monidal din vara lui 2018. Nu e prima dată când se vorbeşte despre plecarea lui Varane de la Madrid.

Recomandat de Zidane pe "Bernabeu" şi adus în era Mourinho, Varane a devenit om de bază la Real Madrid în 2014, deşi a fost transferat în 2011, de la Lille, contra a 10 milioane de euro. E ciudat faptul că Realul e dispusă să se despartă de Varane, având în vedere că Sergio Ramos, căpitanul şi unul dintre simbolurile de la Madrid, nu şi-a prelungit contractul şi ar putea pleca şi el.

Varane mai are contract cu Realul până în vara lui 2022, iar de aceea şefii blanco speră să obţină acum o sumă rezonabilă de bani pentru a nu-l pierde gratis peste un an.

De la venirea la Real Madrid, Varane a strâns 355 de meciuri, 17 goluri şi şapte pase de gol, iar la capitolul trofee a câştigat patru Ligi ale Campionilor, trei ttiluri, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei, dar şi trei Supercupe ale Europei şi patru Mondiale ale Cluburilor.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Raphael Varane în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: varanereal madridplecareofertamanchester united 

viewscnt
Articole similare