Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Real Madrid poate aduce gratis un super atacant. Jucătorul a fost deja propus conducerii blanco

Surpriză! Real Madrid poate aduce gratis un super atacant. Jucătorul a fost deja propus conducerii blanco

Real Madrid

Comentarii

Edinson Cavani ar putea întâri atacul campioanei Spaniei, scrie MARCA.

Liber de contract de la plecare de la PSG, Cavani a fost la mare căutare în această vară şi încă nu a semnat cu niciun club. Cavani a plecat în iunie de la PSG şi părea că Atletico Madrid e destinaţia sa viitoare, însă în cele din urmă Benfica a părut că l-a convins. Doar că n-a fost aşa, iar atacantul e în continuare liber. Salariul mare pe care îl avea la PSG este, probabil, un impediment în calea echipelor care-l vor pe Cavani.

Spaniolii scriu acum că Edinson a fost propus la Real Madrid de către reprezentanţii săi. Conform MARCA, Edinson Cavani ar urma să încaseze un salariu de 7 milioane de euro şi, în ciuda vârstei sale, este considerat de oficialii clubului un fotbalist încă important.

El îşi poate face uşor loc în lotul madrilenilor, mai ales că Jovic, Mayoral şi Mariano Diaz nu prea contează pentru Zinedine Zidane. Cavani ar putea fi coechipier cu Federico Valverde, fotbalist născut de asemenea în Uruguay.

Cavani a plecat din postura de cel mai bun marcator din istoria lui PSG, după şapte ani petrecuţi la pe Parc de Princes, cu 200 de goluri. ”El Matador” a câştigat 22 de trofee cu PSG, dintre care şase titluri de campion în Ligue 1.

Afla mai multe despre: edinson cavani 

viewscnt
Articole similare