Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Real Madrid se poate alege gratis cu un super fundaş. A primit OK-ul de la Sergio Ramos

Surpriză! Real Madrid se poate alege gratis cu un super fundaş. A primit OK-ul de la Sergio Ramos

Real Madrid

Comentarii

Informaţie surpriză oferită de presa din Spania: Real Madrid l-ar putea transfera gratis pe Jan Vertonghen.

În condiţiile în care Nacho ar putea părăsi "corabia blanco" la finalul acestei stagiuni, Real Madrid pare interesată să aducă un alt fundaş care să asigure concurenţă pentru cuplul titular, Sergio Ramos - Raphael Varane.

Astfel, presa din Spania scrie că gruparea blanco ar fi interesată de transferul belgianului Jan Vertonghen de la Tottenham, fotbalist care nu şi-a prelungit contractul cu Tottenham şi care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu în calitate de jucător liber de contract.

Ideea achiziţionării lui Vertonghen ar fi fost privită cu ochi buni şi de vestiarul madrilenilor, chiar Sergio Ramos considerând că apărătorul de 33 de ani de la Tottenham poate fi o soluţie bună pentru măcar două sezoane.

Jan Vertonghen (33 de ani) are 311 meciuri pentru Spurs şi 12 goluri marcate. Nu mai puţin de 118 selecţii a bifat belgianul pentru echipa naţională a ţării sale. El s-ar putea alătura altor doi jucători din naţionala ţării sale, Thibaut Courtois şi Eden Hazard, care joacă deja pentru Real Madrid, mai scrie presa din Spania.

Afla mai multe despre: jan vertonghen 

viewscnt
Articole similare