Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Real Madrid trimite un jucător la schimb pentru un transfer neaşteptat! Mutarea anunţată de spanioli

Surpriză! Real Madrid trimite un jucător la schimb pentru un transfer neaşteptat! Mutarea anunţată de spanioligalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Conform jurnalistului Oscar Guerrero, Real Madrid vrea să-l transfere pe Nabil Fekir de la Real Betis Sevilla.

Zinedine Zidane nu şi-a uitat favoritul. Nabil Fekir, unul dintre jucătorii care au lăsat o impresie excelentă stagiunea trecută din La Liga, rămâne pe lista de achiziţii a tehnicianului francez.

Nabil Fekir la Real Madrid? Cum îşi apropie madrilenii transferul

Zidane este mulţumit de randamentul unor fotbalişti ca Rodrygo Goes sau Marco Asensio, dar are un "cui" impotriva lui Gareth Bale.

Los Blancos vor să scape de internaţionalul galez şi să aducă un alt fotbalist în locul său. Unul care să poată pune în pericol cuplul Rodrygo - Asensio.

Conform jurnalistului Oscar Guerrero, Real Madrid este interesată de transferul lui Nabil Fekir, fotbalist care a mai fost pe lista lui Zinedine Zidane şi în trecut.

Madrilenii îl consideră acum adaptat fotbalului spaniol, după ce fostul star de la Lyon a făcut un sezon excelent la Betis.

La 27 de ani, Fekir este gata de pasul carierei. Real Madrid vrea să-l trimită la schimb pe Dani Ceballos, fotbalist dorit de Manuel Pellegrini şi format chiar la Betis. Mai mult, în tranzacţia Fekir ar putea intra şi Lucas Vazquez, un fotbalist pe care Manuel Pellegrini îl place de asemenea foarte mult. Ar fi o afacere avantajoasă pentru ambele tabere, mai ales că Real Madrid nu ar trebui să mai plătească suma de 60 de milioane de euro solicitata iniţial de andaluzi.

În sezonul trecut, primul al său în La Liga, Fekir a fost cel mai dezechilibrant jucător din campionat, reuşind cele mai multe driblinguri din sezon. În plus, a marcat de şapte ori şi a oferit alte şapte pase decisive. Este cotat la 32 de milioane de euro şi este internaţional francez, cu 23 de selecţii şi două goluri. 

Afla mai multe despre: nabil fekirreal madridbetis sevilla 

viewscnt
Articole similare