Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Reşiţa ar putea avea din nou echipă în Liga 1. Ce club vrea să se mute în oraşul care l-a dat pe Chivu: ”Sunt discuţii, îmi doresc să mă întorc”

SURPRIZĂ | Reşiţa ar putea avea din nou echipă în Liga 1. Ce club vrea să se mute în oraşul care l-a dat pe Chivu: ”Sunt discuţii, îmi doresc să mă întorc”

Liga 2

Comentarii

Reşiţa ar putea avea din nou echipă în Liga 1 după 19 ani. În cazul în care va reuşi promovarea cu Sportul Snagov, omul de afaceri Cătălin Rufă vrea să mute echipa la Reşiţa.

Sportul Snagov este revelaţia sezonului din liga secundă şi, după 13 etape, este prima în clasament, cu un punct peste Chindia Târgovişte şi trei peste Academica Clinceni. Cătălin Rufă, cel care deţine echipa, îşi face deja calcule pentru o eventuală promovare. Omul de afaceri ar vrea să mute echipa la Reşiţa, deoarece autorităţile locale din Snagov nu i-au construit stadionul pe care i l-au promis.

Interesant este că, în 2016, Cătălin Rufă a luat-o pe Metalul Reşita şi a mutat-o la Snagov, iar după un timp a ”botezat-o” Sportul Snagov. Atunci, Rufă a primit promisiune că autorităţile locale vor construi un nou stadion şi vor sprijini echipa de fotbal.

Au fost promisiuni neîndeplinite, astfel că Rufă vrea acum să revină cu echipa în oraşul din care a plecat: ”Sunt discuţii, tatonări, îmi doresc să mă întorc la Reşiţa, cu condiţia să fie un proiect serios, să se dorească performanţă. Condiţia mea e clară: să se promoveze anul acesta sau cel târziu sezonul viitor! Doar în condiţiile astea sunt interesat, altfel nu are sens. Când toate lucrurile vor fi în ordine, dacă toate lucrurile vor fi clare şi avem condiţiile pentru performanţă, imediat sunt gata să revin. Ştiu că domnul primar Popa îşi doreşte acelaşi lucru. Echipa asta nu a fost echipa mea, a fost echipa oraşului, a jucat cu numele Reşiţei pe piept şi a plecat de la Reşiţa în momentul în care autorităţile de la acea vreme ne-au alungat”, a spus Cătălin Rufă pentru Express de Banat.



În cazul în care planurile vor fi duse la capăt, Reşiţa ar urma să aibă din nou echipă în Liga 1 după o pauză de 19 ani, în sezonul 1999-2000, la finalul căruia CSM Reşiţa a retrogradat.

Afla mai multe despre: sportul snagovcatalin rufaliga 2csm resita 

viewscnt
Articole similare