Experiențe împreună.
You are here:

SURPRIZĂ! Schimb de jucători între FCSB şi U Craiova?! Gigi Becali poate da o lovitura mult aşteptată

SURPRIZĂ! Schimb de jucători între FCSB şi U Craiova?! Gigi Becali poate da o lovitura mult aşteptatăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a dorit pe Mihai Roman de mai multă vreme. Acum, FCSB şi U Craiova par să pună la cale un schimb de atacanţi, care l-ar putea aduce pe Roman la formaţia roş-albastră.

Zilele lui Harlem Gnohere la FCSB se apropie de final. Vârful francez are 115 meciuri disputate în tricoul grupării roş-albastre, dar patronul Gigi Becali pare că s-a săturat să-l mai aştepte pe ”Bizon” să-şi revină.

Schimb între Craiova şi FCSB? Motivele pentru care Gigi Becali ar accepta afacerea

A apărut apoi conflictul pe baza salariilor fotbaliştilor, trimişi de Gigi Becali în şomaj tehnic, printre care şi Harlem Gnohere: "Nu stau eu acum să fac psihologie cu fiecare jucător în parte. Eu m-am pus să salvez vaporul meu, să nu se înece vaporul meu. Şi de pe vaporul meu, corabia, am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb, din care nu mai aveam nevoie să mănânc. Şi am mai aruncat şi nu ştiu ce lucruri, care nu mai erau utile ca să salvez corabia, da? Cui nu îi convine să se ducă la lege, să reclame şi cu asta basta!" mărturisea Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Francezul cu 75 de goluri marcate în Liga 1 ar putea părăsi acum formaţia vicecampioană. După Charleroi, Bulle, Geneve Sport, Mons, Westerlo, Mouscron, Dinamo şi FCSB, în dreptul său ar putea apărea acum, U Craiova. Vârful francez este dorit în Bănie, susţin surse din presa locală, dar una dintre problemele pe care le ridică Gnohere este cea legată de greutate. Mai mereu ”Bizonul” a avut surplus de kilograme, un detaliu pe care oficialii din Bănie nu-l tolerează, în ciuda certitudinii că francezul este un atacant foarte bun pentru Liga 1. 

După ce Gigi Becali a afirmat că există un interes din partea lui Poli Iaşi şi că cere 500.000 de euro pentru Harlem Gnohere, pare tot mai clar că latifundiarul din Pipera este dispus să se despartă uşor de atacantul pe care cu un an in urmă cerea minim 2 milioane de euro.

În ianuarie anul trecut, Gigi Becali nu voia să audă de un transfer al lui Harlem Gnohere de la FCSB, fără minim 2 milioane de euro. Ba chiar s-a vorbit că patronul roş-albaştrilor ar fi dat dezlegare unor agenţi pentru a-l vinde pe francez în Asia pentru 4-5 milioane de euro. A trecut timpul, iar latifundiarul din Pipera şi-a redus din pretenţiile financiare, iar Craiova poate profita din plin de această situaţie.

De la Craiova, Gigi Becali a pus ochii pe Mihai Roman. Nu de acum, ci de mai mult timp. Patronul FCSB-ului îl place pe atacantul oltenilor, dar şi aici, par să fie probleme. Preşedintele Sorin Cârţu a dezvăluit că Mihai Roman II a fost oprit de la efort şi are nevoie de investigaţii medicale amănunţite: ”Nu ştiu sigur. A mai avut şi înainte probleme, dar au apărut iar după cantonamentul din Antalya" mărturisea preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu. Becali poate risca însă pentru a pune mâna pe unul dintre cei mai talentaţi jucători români născuţi în 1992.

Fotbalistul originar chiar din Craiova, debuta pentru formaţia lui Adrian Mititelu în 2010 şi era ”aruncat” deja pe piaţă, drept un uriaş talent. La 1.90 m ai săi, Roman dispune de forţă, tehnică bună şi finalizare.

Are un bun plasament şi loveşte bine mingea, atunci când este cu faţa la poartă: ”Mie îmi plac atacanţii cu forţă de pătrundere” spunea Becali într-o emisiune televizată, acum câţiva ani. De atunci i-a adus printre alţii pe Piovaccari, Gnohere şi Adrian Petre! La Botoşani, Mihai Roman s-a descătuşat. A marcat de 9 ori şi i-a furat din nou privirile lui Becali, care îl remarcase de mai multă vreme, din perioada Pandurii.

Posibilul schimb între FCSB şi U Craiova nu ar fi primul pus la cale de patronii Gigi Becali şi Mihai Rotaru. Când Bălaşa a ajuns în Băniei, FCSB l-a vrut pe Tiago la schimb, şi în ciuda acceptului Craiovei, doar dorinţa fotbalistului portughez a făcut ca mutarea să pice.

Pe de altă parte, zvonurile au şanse mici să se concretizeze din pricina problemelor pe care le întâmpină fiecare dintre atacanţi. Detalii care pot face diferenţa într-o astfel de tranzacţie. În plus, Craiova are acum şi varianta George Ţucudean, un atacant pe care expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, îl vede perfect pentru stilul de joc al oltenilor. Iar oficialii din Bănie ştiu să-şi calculeze foarte bine paşii pe piaţa transferurilor. Au demonstrat-o în timpul administraţiei Mihai Rotaru, mai de fiecare dată. 

viewscnt
Articole similare
Ca-n filmele cu mafioti. Transferul lui Maradona la Barcelona a fost facut cu pistolul pe masa