Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | ”Se pare că Toşca va reveni în România!” Italienii susţin că fundaşul lui Betis a refuzat deja o ofertă de la Crotone

SURPRIZĂ | ”Se pare că Toşca va reveni în România!” Italienii susţin că fundaşul lui Betis a refuzat deja o ofertă de la Crotone

Stranieri

Comentarii

Alin Toşca vrea să revină în Liga 1, scrie presa din Italia. Fundaşul român a revenit la Betis, după împrumutul la Benevento, dar sunt şanse extrem de mici să rămână.

Fundaşul de 26 de ani a fost împrumutat la Benevento în partea a doua a campionatului şi a avut evoluţii apreciate. Benevento a retrogradat însă, iar Toşca a revenit la clubul de care aparţine, Betis Sevilla. Site-ul anteprima24.it susţine că internaţionalul român a fost căutat de Crotone - echipă care de asemenea a retrogradat - dar Toşca le-a transmis că nu vrea să joace în Serie B, deoarece riscă să-şi piardă locul la naţională.

”Se pare că Toşca se va întoarce în România, ţară din care a plecat în sezonul 2016-2017, când a plecat de la Steaya pentru a accepta transferul la Betis”, scriu cei de la anteprima24.it. Jurnaliştii italieni nu dau însă numele echipei la care Toşca ar putea reveni.

Afla mai multe despre: alin toscabetis sevillacrotone 

viewscnt
Articole similare