Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză totală! Boloni, înlocuit cu antrenorul român care a scris istorie. Românul, OUT de la Panathinaikos ULTIMA ORĂ

Surpriză totală! Boloni, înlocuit cu antrenorul român care a scris istorie. Românul, OUT de la Panathinaikos ULTIMA ORĂ

Stranieri

Comentarii

Presa din Grecia anunţă la unison că antrenorul lui Panathinaikos, Ladislau Boloni, va fi dat afară de clubul grec, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă. Conducerea fostei campioane ia în calcul să-l înlocuiască pe Boloni tot cu un antrenor român. De asemenea, sunt şi alte variante autohtone.

László Bölöni o părăseşte pe Panathinaikos după doar jumătate de an. Echipa nu a mai câştigat de cinci meciuri, iar victoria cu Olympiakos nu-l mai poate salva pe antrenorul român. Presa din Grecia a anunţat ultimele detalii din interiorul clubului. 

FCSB-Gaz Metan, meciul zilei în Liga 1, pe canalul nostru de YouTube

Ladislau Boloni, OUT de la Panathinaikos

Situaţia lui Boloni s-a complicat, iar conducerea lui Panathinaikos va lua o decizie radicală. Ethnos.gr anunţă că "îndepărtarea antrenorului va fi anunţată în curând. Boloni a pierdut controlul vestiarului şi problemele din interior au demonstrat că Panathinaikos are probleme interne serioase". 

În aceste ore se pun la punct detaliile despărţirii de la Boloni şi se discută despre numele antrenorului care-l va înlocui. Sport24.gr scrie că "divorţul" dintre cele două părţi va avea loc luni, iar duminică are loc o şedinţă în care se vorbeşte despre succesorul său. 

Meciul care i-a stabilit soarta românului s-a jucat sâmbătă. Panathinaikos a pierdut în deplasare cu Giannina, în campionat, şi a ajuns pe locul şase în clasament, cu 42 de puncte. 

Boloni, înlocuit de un român? Răzvan Lucescu e pe listă

Clubul de tradiţie al Greciei şi-a întocmit o listă cu înlocuitori, iar presa elenă a înaintat numele tehnicienilor favoriţi să-l înlocuiască pe Boloni. 

Răzvan Lucescu e luat în calcul pentru a reveni în Grecia, dar de această dată la Panathinaikos, una dintre rivalele lui PAOK. Conform Metrosport.gr, se doreşte să se ajungă la un consens cu fiul lui Mircea Lucescu, dar conducerea are de trecut peste "anumite obstacole". 

Pe lista lui Panathinaikos se mai află grecii Giannis Anastasiou şi Sotiris Sylaidopoulos, secundul echipei în acest moment. 

Răzvan Lucescu e liber de contract după despărţirea de Al Hilal, iar Panathinaikos ar da o lovitură de proporţii dacă l-ar convinge. Antrenorul român a cucerit un titlu istoric cu PAOK, în 2019. 

  • „E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Bölöni prin rezultate şi cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. A transformat atacanţii în mijlocaşi, mijlocaşii în fundaşi, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern - City”, l-a acuzat un editorialist elen pe Boloni. 

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...