Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală! Cristiano Ronaldo, cât pe ce să ajungă la o altă echipă: "Pot să confirm!" Motivul pentru care a picat transferul

Surpriză totală! Cristiano Ronaldo, cât pe ce să ajungă la o altă echipă: "Pot să confirm!" Motivul pentru care a picat transferul
Comentarii

Fostul atacant al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost cât pe ce să ajungă la o altă echipă din Serie A. Este vorba despre AC Milan, care se înţelesese cu starul portughez înainte ca Juventus să intre pe fir şi să-l aducă la Torino pentru 117 milioane de euro.

Mutarea a picat, însă, din cauza foştilor patroni chinezi ai grupării de pe San Siro.

"Am vorbit inclusiv despre contract, despre absolut tot, însă patronul chinez a blocat transferul, pe care l-a considerat neprofitabil. Dacă Milanul ar fi avut patronii de acum, Cristiano Ronaldo ar fi purtat tricoul rossonero", a dezvăluit fostul director sportiv al Milanului, Massimilliano Mirabelli.

Informaţia a fost confirmată şi de antrenorul lui AC Milan, Gennaro Gatusso. "Dacă Mirabelli a spus asta, atunci este adevărat. Pot să confirm", a spus tehnicianul italian.

În vârstă de 33 de ani, Cristiano Ronaldo şi-a recăpătat forma arătată în sezoanele trecute la Real Madrid, după un start ezitant în tricoul "Bătrânei Doamne". El are zece goluri şi şapte pase decisive, în 17 apariţii la Juventus.

Afla mai multe despre: ronaldomilantransfer 

viewscnt
Articole similare