Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală! Cristiano Ronaldo, propunere-şoc pentru înlocuirea lui Massimiliano Allegri la Juventus Torino

Surpriză totală! Cristiano Ronaldo, propunere-şoc pentru înlocuirea lui Massimiliano Allegri la Juventus Torino
Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo (34 de ani), l-a propus pe Jose Mourinho pentru postul de antrenor al "Bătrânei Doamne", informează presa italiană.

Anunţul a fost făcut de Gazzetta dello Sport, care susţine că Ronaldo şi-l doreşte pe compatriotul său în locul lui Massimiliano Allegri. 

Această informaţie este una surprinzător, în condiţiile în care este binecunoscut faptul că Ronaldo şi Jose Mourinho au avut o relaţie tensionată în cei trei ani în care cei doi au colaborat la Real Madrid.

Recent, fostul jucător al "galacticilor", Emmanuel Adebayor, a povestit un episod tensionat petrecut între Ronaldo şi Mourinho.

Este vorba despre o partidă din 2011. "La Real Madrid într-un meci conduceam cu 3-0 la pauză. Iar Mourinho a intrat în vestiar şi şi-a descărcat nervii. A lovit frigiderul, a lovit televizorul, a aruncat apă. I-a «ucis» pe toţi.

Îmi amintesc că odată l-a ucis chiar şi pe Ronaldo, după ce marcase un hat-trick. I-a spus: «Toată lumea spune că eşti cel mai bun din lume şi tu joci prost. Arată-mi că eşti cel mai bun». Cristiano şi-a asumat-o. El dădea 3 goluri şi după aceea vorbea doar despre vreo ratare", a spus Adebayor pentru Daily Mail.

Jose Mourinho, în vârstă de 56 de ani, este liber de contract din decembrie anul trecut, atunci când s-a despărţit de Manchester United.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare