Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză TOTALĂ: FCSB transferă de la U Craiova. Piţurcă se răzbună pe Rotaru şi îl ajută pe Gigi Becali să dea lovitura

Surpriză TOTALĂ: FCSB transferă de la U Craiova. Piţurcă se răzbună pe Rotaru şi îl ajută pe Gigi Becali să dea lovitura
Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) ar putea aduce la FCSB un fotbalist de mare viitor de la U Craiova, cu ajutorul lui Victor Piţurcă (63 de ani), cu care s-a îmăcat recent. Aşa ar putea răzbuna fostul selecţioner plecarea din Bănie, după ce a acuzat că nu a fost susţinut în ideea de a câştiga titlul în Liga 1.

FCSB transferă de la U Craiova. Piţurcă se răzbună pe Rotaru şi îl ajută pe Gigi Becali să dea lovitura

FCSB ar fi ajuns la un acord cu puştiul Octavian Popescu (17 ani), un fotbalist considerat de mare viitor în fotbalul românesc, scrie gsp.ro, care mai notează faptul că Victor Piţurcă, fostul antrenor din Bănie, l-a ajutat pe Gigi Becali să-l ia pe "wonderkid-ul" din Bănie. "Satana" l-a promovat pe Popescu la echipa mare a "leilor", în luna noiembrie a anului trecut.

Popescu este unul din cei mai talentaţi jucători din academia oltenilor şi ar fi o adevărată lovitură pentru FCSB. Conform sursei citate, conducătorii Craiovei sunt extrem de nervoşi din cauza implicării celor de la FCSB şi nu vor să îl piardă pe jucător. Aceştia vor face tot posibilul ca să îl întoarcă pe mijlocaş din drumul spre Bucureşti.

Octavian Popescu l-a impresionat pe Victor Piţurcă în meciurile de la echipa a doua

Piţurcă l-a promovat pe Popescu împreună cu un alt tânăr de 17 ani, Marian Danciu. "Acum am mai cooptat la echipa mare doi jucători. Mi-a plăcut foarte mult cum au evoluat la echipa a doua. Şi aici o să fie o concurenţă. Îmi doresc ca echipa pe care o conduc să fie jucători care îşi câştigă postul de titular prin valoarea lor, prin ceea ce fac la antrenamente. Asta se întâmplă în acest moment. Danciu şi Popescu sunt mai mari decât Baiaram. Ei au împlinit 17 ani. Aceşti copii sunt foarte talentaţi, foarte buni. Puteau chiar să se impună să joace, dacă veneau mai devreme la echipă", a declarat Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă, în noiembrie 2019.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferfcsbu craiovavictor piturca 

viewscnt
Articole similare