Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală! Fotbalistul lui Gică Hagi dorit la FCSB semnează. Suma transferului neaşteptat şi toate detaliile | ULTIMA ORĂ

Surpriză totală! Fotbalistul lui Gică Hagi dorit la FCSB semnează. Suma transferului neaşteptat şi toate detaliile | ULTIMA ORĂ

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa e foarte aproape de a se despărţit de încă un fotbalist, după plecarea atacantului Louis Munteanu la Fiorentina. Fundaşul stânga al lui Gică Hagi, Bradley de Nooijer, pe care inclusiv Gigi Becali a dorit să-l aducă la FCSB, a primit o ofertă din Italia, iar Viitorul şi-a exprimat dorinţele.

Viitorul trece printr-o perioadă a schimbărilor în club. Gică Hagi a făcut un pas în spate şi a renunţat la banca tehnică, iar spaniolul Ruben Barrera a fost instalat în locul său. Viitorul s-a întărit cu Fernandez, Martinez, Castaneda, Luckassen şi Dobrosavlevici, în timp ce Rivaldinho, Buzbuchi, Vlad Achim sau Edjouma au plecat. Pe picior de plecare e şi fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB, Bradley de Nooijer

Un club din Italia a lansat oferta. Unde poate ajunge Bradley de Nooijer, dorit şi la FCSB

Fundaşul lateral care a impresionat la Viitorul şi care a intrat şi în atenţia lui Gigi Becali, Bradley de Nooijer, ar putea pleca de la echipa pentru care evoluează din 2017, dar nu la FCSB. 

Olandezul în care Gică Hagi şi-a pus mari speranţe a primit o ofertă din Italia. Clubul din Serie B, Entella, doreşte să-l împrumute până la finalul sezonului cu posibilitatea unui transfer definitiv. Gică Hagi şi Gică Popescu şi-au dat acordul, dar au cerut 100.000 de euro pentru cedarea lui De Nooijer până la finalul sezonului. 

"Conform informaţiilor strânse de SerieBnews.com, Entella e foarte interesată de fundaşul lateral olandez Bradley de Nooijer. Entella doreşte să-l împrumute şi să introducă o clauză prin care-l poate transfera definitiv. Viitorul ia în calcul mutarea, dar cere 100.000 de euro pentru împrumutul jucătorului. 

Preşedintele Gozzi de la Entella nu doreşte să plătească, dar se ia în calcul vânzarea golgheterului De Luca, pentru a îndeplini cerinţele clubului condus de starul român Gheorghe Popescu (n.r. - preşedintele Viitorului)", a notat SerieBnews.rom. 

"E clar că sunt jucători de care echipele se interesează şi din ţară, şi din străinătate. Şi Gabi Iancu e unul dintre jucătorii care au avut oferte. Chiar şi în iarna asta. Mai sunt şi alţii, Boboc, chiar jucători foarte tineri, cum ar fi Louis Munteanu", declara preşedintele Viitorului, Cristi Bivolaru, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre posibilele plecări de la Viitorul. 

De altfel, Bradley de Nooijer nu a exclus o posibilă plecare de la Viitorul: "Nu ştiu ce se va întâmpla. Mă simt bine în România, dar un pas înainte este întotdeauna binevenit", spunea olandezul, în mai. 

Gigi Becali l-a ofertat pe Bradley de Nooijer pentru a veni la FCSB. Gică Hagi l-a păstrat la Viitorul

În 2019, Bradley de Nooijer era unul dintre cei mai în formă străini din Liga 1. Strategia lui Gigi Becali de a aduce la FCSB cei mai buni jucători din Liga 1 a dus şi la o ofertă din partea omului de afaceri pentru Bradley de Nooijer. La acel moment, Gică Hagi a refuzat. Totuşi, în ultima perioadă au apărut noi informaţii despre un posibil transfer al lui De Nooijer la FCSB. 

Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB nu trece prin cea mai bună perioadă. A jucat într-un singur meci de la startul noului sezon, a cerut transferul de la Viitorul şi s-ar confrunta şi cu probleme personale. 

Ofertă pentru Gheorghe Hagi. "Regele" dă marea lovitură şi poate semna cu un club din Europa League: "E buget de 22 de milioane de euro"

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulfcsbbradley de nooijertransfer bradley de nooijer fcsbtransfer bradley de nooijerbradley de nooijer italiabradley de nooijer entellaentellagica hagi transferurifcsb transferurigigi becali fcsbgica hagi viitorulgica hagi gigi becalitransferuri viitorulgigi becali transferuri 

viewscnt
Articole similare