Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală în familia lui Gigi Becali! Patronul de la FCSB a rămas fără cuvinte: "M-am dus acasă şi mă aşteptau ei". Se anunţă o nouă petrecere de vis

Surpriză totală în familia lui Gigi Becali! Patronul de la FCSB a rămas fără cuvinte: "M-am dus acasă şi mă aşteptau ei". Se anunţă o nouă petrecere de visgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali se pregăteşte pentru un nou eveniment extrem de important din familia sa. Patronul celor de la FCSB va deveni bunic.

Teodora Becali şi Mihai Mincu au avut parte de o nuntă de vis, în toamna anului trecut, când un local exclusivist din Snagov a găzduit o petrecere de zile mari în cinstea celor doi miri. Evident, Gigi Becali nu s-a uitat la bani şi a aruncat sume impresionante pentru organizarea evenimentului. 500 de mii de euro l-a costat doar planificarea nunţii pe patronul celor de la FCSB, apoi, sumele uriaşe au început să curgă.

Gigi Becali a rămas fără cuvinte. Patronul de la FCSB, luat prin surprindere

Gigi Becali le-a făcut un cadou de nuntă impresionant fiicei sale şi ginerelui Mihai Mincu. 1 milion de euro a plătit latifundiarul din Pipera pentru ca cei doi tineri să pornească în viaţă fără griji şi pentru a-şi face toate plăcerile. Cum socrul mic a oferit o sumă atât de mare, nici ceilalţi invitaţi nu s-au lăsat mai prejos şi au oferit daruri uriaşe de nuntă. În total, Teodora Becali şi Mihai Mincu au strâns 1,7 milioane de euro din partea tuturor invitaţilor prezenţi la evenimentul de vis de la Snagov.

După o lună de miere petrecută în Los Angeles, apoi în Bora Bora, cei doi tineri au aflat că îşi vor mări deja familia. Reporterii de la cancan.ro, au surprins-o pe Teodora Becali la cumpărături şi i-au surprins şi burtica de gravidă. Informaţiile au apărut în presă încă din urmă cu două luni, însă cei Teodora şi Mihai Mincu au negat informaţia cum că fiica cea mare a lui Gigi Becali ar fi gravidă.

Acum, cei doi n-au mai putut ascunde faptul că vor deveni părinţi, sarcina Teodorei fiind cât se poate de vizibilă. În plus, Gigi Becali a şi vorbit despre fericitul eveniment.

"M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: <<Tată, o să ai un nepot!>>. Păi, îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare