Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală în Oltenia: Rotaru ar putea renunţa la o vedetă. Fotbalistul de la U Craiova poate ajunge la FCSB sau CFR Cluj

Surpriză totală în Oltenia: Rotaru ar putea renunţa la o vedetă. Fotbalistul de la U Craiova poate ajunge la FCSB sau CFR Cluj

FCSB

Comentarii

U Craiova a făcut unele dintre cele mai interesante transferuri în această perioadă, dar mutările înseamnă şi o concurenţă mult mai mare în cadrul lotului condus de Cristiano Bergodi. Se pare că această luptă a fost deja pierdută de mijlocaşul Alexandru Mateiu, unul dintre cei mai vechi fotbalişti ai echipei.

În această perioadă de transferuri, U Craiova s-a întărit serios, pentru a o detrona pe CFR Cluj, care a cucerit Liga 1, în sezonul trecut, chiar pe "Ion Oblemenco". Marius Constantin, Vladimir Screciu, Paul Papp, Alexandru Tudorie, Mihai Căpăţână, Reagy Ofosu şi Ivan Mamut au sosit la U Craiova. 

U Craiova ar putea renunţa la una dintre vedete. Anunţul oltenilor

Mijlocaşul Alexandru Mateiu a ajuns la U Craiova în 2014 şi a avut locul de titular asigurat de-a lungul timpului, deşi a avut disensiuni cu anumiţi antrenori. În perioada în care Gigi Mulţescu a fost antrenor, Mateiu a fost scos din lot, din cauza vieţii extrasportive. Mijlocaşul a avut probleme şi cu Devis Mangia, care l-a amendat, iar Victor Piţurcă l-a scos din echipă, alături de alte vedete. 

Nici sub comanda lui Cristiano Bergodi nu şi-a recăpătat locul de titular. Italianul l-a preferat pe Ovidiu Bic, iar Alexandru Mateiu a devenit rezervă de lux, iar după venirile lui Vladimir Screciu şi Mihai Căpăţînă situaţia acestuia nu s-ar mai putea schimba. 

Recent, presa din Oltenia a anunţat că Alexandru Mateiu ar putea fi lăsat să plece gratis de la echipă, deşi mai are contract până în 2022 cu U Craiova. Se pare că decizia e în mâinile patronului Mihai Rotaru, conform 3minute.net

FCSB şi CFR Cluj, posibile destinaţii pentru Alexandru Mateiu?

Sursa citată a anunţat şi care ar putea fi posibilele destinaţii ale fotbalistului de la U Craiova. Prima echipă înaintată a fost CFR Cluj, în condiţiile în care antrenorul Dan Petrescu preferă fotbaliştii experimentaţi. A doua echipă prezentată drept o destinaţie posibilă pentru Mateiu este FCSB. 

Gigi Becali l-a mai dorit în trecut pe mijlocaşul de la U Craiova, iar acum ar putea profiat de situaţia prin care trece. De altfel, un fost jucător al lui U Craiova, Hristo Zlatinski, a făcut pasul la FCSB, după ce a pierdut locul de titular la echipa din Oltenia.

Inflaţia de mijlocaşi de la U Craiova a dus şi la o plecare din linia mediană. Qaka s-a despărţit de echipa lui Mihai Rotaru, în timp ce bulgarul Ivanov e şi el pe picior de plecare. 

În acest moment, U Craiova îi are disponibili la mijlocul terenului pe: Vladimir Screciu, Alexandru Cicâldău, Dan Nistor, Alexandru Mateiu, Mihai Căpăţînă, Ovidiu Bic, Vasile Constantin şi Antoni Ivanov. 

194 de meciuri a jucat Mateiu pentru U Craiova, cu care a câştigat Cupa României, în 2018. 

Sorin Cârţu, despre transferurile făcute de U Craiova! "Pe el nu l-am adus la plesneală". Cine îi va lua locul lui Valentin Mihăilă

 
 

Afla mai multe despre: u craiovafcsbcfr clujalexandru mateiutransferuri liga 1transfer fcsbtransfer cfr clujtransfer u craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare