Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală în Spania! O rivală din La Liga, în negocieri cu Barca pentru transferul lui Suarez

Surpriză totală în Spania! O rivală din La Liga, în negocieri cu Barca pentru transferul lui Suarezgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez nu mai este dorit la Barcelona de noul antrenor, Ronald Koeman, iar cluburi importante din Europa au început să se intereseze de atacantul uruguayan. Unul dintre ele este chiar Atletico Madrid, una dintre rivalele Barcelonei.

Diego Simeone vrea să renunţe în această vară la Diego Costa şi clubul din Madrid îi caută o nouă echipă internaţionalului spaniol. În ultimele zile, conducerea lui Atletico a intrat în contact cu Barcelona pentru transferul lui Luis Suarez, relatează reputatul jurnalist Tancredi Palmeri. 

De Suarez mai este interesată şi Juventus, însă momentan italienii nu au lansat o ofertă oficială pentru fostul atacant de la Liverpool. "Bătrâna doamnă" are mai multe soluţii pentru atac, acolo de unde, din sezonul viitor, nu va mai juca Gonzalo Higuain. 

  • 28 de milioane de euro este cota lui Luis Suarez pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 198 de goluri şi 109 pase decisive a reuşit Suarez în cele 283 de meciuri jucate pentru FC Barcelona

Luis Suarez pleacă de la Barcelona. Mesajul lui Koeman pentru atacant

Imediat după numirea pe banca lui  FC Barcelona, Ronaldo Koeman l-a informat pe Luis Suarez că nu va face parte din planurile sale pentru noul sezon. Nemulţumit şi de reacţiile apărute în presă, atacantul a reacţionat rapid şi a postat un mesaj pe pagina de Instagram.

 

"Sunt oameni care vorbesc în numele meu sau care spun lucruri despre mine când eu nu mai ţin legătura cu ei de ani de zile. Când am ceva de spus, o fac singur", a scris Suarez, aflat pe locul 3 pe lista celor mai buni marcatori din istoria echipei catalane.

Afla mai multe despre: luis suarezbarcelonaatletico 

viewscnt
Articole similare