Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală la FC Barcelona! Antrenorul care s-a autopropus să vină să-i pregătească pe Messi şi Suarez: e fără contract din 2016

Surpriză totală la FC Barcelona! Antrenorul care s-a autopropus să vină să-i pregătească pe Messi şi Suarez: e fără contract din 2016

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona poate avea un nume surpriză pe banca tehnică în sezonul viitor. Laurent Blanc, fostul fundaş al catalanilor, s-a oferit să conducă echipa în viitoarea stagiune până când Xavi va veni să fie antrenorul echipei blaugrana, în 2021.

Sport, ziarul de casă al catalanilor, scrie despre varianta surpriză apărută în ultimele zile. Laurent Blanc n-a mai antrenat din 2016, de când a plecat de la PSG, dar are un nou agent, pe influentul Jorge Mendes. Antrenorul francez este o nouă soluţie pentru conducerea clubului, care deşi a susţinut public că nu îl va schimba pe Quique Setien, se pare că planurile s-au schimbat.

Laurent Blanc ar urma să fie un "pod de trecere" până în 2021, când Xavi va fi ales antrenor, după alegerile prezidenţiale de la clubul de pe Camp Nou. Francezul îşi doreşte foarte tare să antreneze din nou, după ce nu şi-a mai găsit niciun contract, din vara lui 2016 până în prezent.

De asemenea, Garcia Pimienta, antrenorul Barcelonei B, ar putea fi o soluţie pentru banca tehnică a catalanilor pentru un sezon.



Laurent Blanc are o carieră scurtă de antrenor până în prezent. A antrenat-o pe Bordeaux din 2007 până în 2010, apoi naţionala Franţei din 2010 până în 2012. Ultimul mandat a fost banca lui PSG, din 2013 până în 2016. De atunci, nu a mai avut niciun contract, dar şi-a schimbat agentul şi speră să-şi găsească o echipă unde să profeseze.

Conform sursei citate, Blanc ar putea ajunge şi la Valencia, însă francezul nu este atât de sigur că şi-ar dori să-i antreneze pe "Lilieci".

Blanc a jucat la Barcelona un singur sezon, din 1996 până în 1997, timp în care a strâns 38 de meciuri şi a marcat un gol, câştigând Cupa Regelui, Supercupa Spaniei şi Cupa Cupelor.

Afla mai multe despre: laurent blancfc barcelona antrenor 

viewscnt
Articole similare