Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală la FCSB. Becali a reuşit transferul la care nici nu visa. Detalii de ultimă oră despre mutarea momentului: "Gigi a acceptat în secunda doi"

Surpriză totală la FCSB. Becali a reuşit transferul la care nici nu visa. Detalii de ultimă oră despre mutarea momentului: "Gigi a acceptat în secunda doi"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu este jucătorul momentului în Liga I. La doar 17 ani, mijlocaşul este extrem de apreciat, iar FCSB pare că a dat lovitura prin aducerea sa.

Ioan Becali a povestit cum a reuşit patronul roş-albaştrilor transferul lui Octavian Popescu, deşi nu l-a urmărit pe mijlocaşul legitimat atunci la Universitatea Craiova.

Claudiu Florică l-a remarcat, dar talentul i-a fost ”citit” şi de Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României. Totuşi, cel care l-a dus la FCSB pe Popescu a fost chiar Ioan Becali, care i l-a prezentat lui Gigi Becali ca pe un adevărat talent.

Surpriză totală la FCSB. Becali a reuşit transferul la care nici nu visa

"Cel care mi l-a recomandat într-adevăr pe Octavian Popescu a fost Claudiu Florică, acesta spunându-mi să fiu atent la puşti. Îl avusese la el la club, la Regal, şi ştia ce calităţi are. Aceste calităţi i-au fost remarcate şi de Victor Piţurcă, iar Piţi a vorbit foarte frumos de copil încă de pe vremea când era antrenor la Craiova. Dar nu Piţi l-a dus la FCSB, la Gigi. Eu am vorbit cu Gigi şi acesta a spus ok în secunda doi", a dezvăluit Ioan Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a fost impresionat de prestaţiile lui Octavian Popescu şi i-a pus mijlocaşului ofensiv o clauză de reziliere uriaşă, în valoare de 100 de milioane de euro. Totul în urma evoluţiilor extrem de apreciate pe care le-a avut fotbalistul de 17 ani în acest start de sezon. Octavian Popescu a profitat de problemele de lot pe care le-au avut roş-albaştrii în vara acestui an, când la meciurile din preliminariile Europa League şi chiar în Liga I, Toni Petrea a fost nevoit să improvizeze şi să folosească o echipă formată doar din tineri de mare perspectivă din cauza focarului de coronavirus care le-a ţinut departe de teren pe starurile de la FCSB.

Octavian Popescu s-a remarcat prin evoluţiile sale şi a devenit un om de bază în echipa de start a celor de la FCSB. Puştiul de 17 ani nu doar că se antrenează foarte bine, dar în ultimele meciuri, cu Gaz Metan şi cu UTA, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Popescu a avut nevoie de doar câteva partide pentru a impresiona şi a arăta că este un talent demn de luat în seamă pe viitor, pentru FCSB. Gigi Becali speră acum că Octavian va merge pe un trend ascendent şi că în următorii ani patronul roş-albaştrilor va lua o sumă mare de bani pe acesta.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare