Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală! Marele Jose Mourinho scoate banii pentru un jucător român: ”E gata de transfer!”

Surpriză totală! Marele Jose Mourinho scoate banii pentru un jucător român: ”E gata de transfer!”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Jose Mourinho vrea să-l transfere la Tottenham pe Radu Drăguşin, fundaşul formaţiei Juventus Torino.

Radu Drăguşin (19 ani) a debutat în acest sezon la echipa mare a celor de la Juventus, însă, continuă să joace la echipa U23 a grupării de la Torino.

Se pare că din cauza faptului că Andrea Pirlo nu îi găseşte un loc în echipă, care să îi ofere mai multe minute de joc la "Bătrâna Doamnă", Drăguşin nu şi-a prelungit contractul cu echipa la care evoluează în acest sezon, iar înţelegerea cu Juve expiră la finalul acestui sezon.

Juventus Torino nu s-ar fi înţeles momentan cu Radu Drăguşin şi nu ar fi reuşit să îl convingă să prelungească înţelegerea. Motivul ar fi acela că fundaşul de 19 ani cere garanţii asupra viitorului său, care să fie trecute în contract şi a mai specificat că nu acceptă un împrumut.

Cei de la Gazzetta dello Sport au scris care sunt cerinţele lui Radu: "Nu pretinde să ajungă titular, nici condiţiile financiare nu sunt un impediment, ci doar vrea să i se ofere perspective de creştere".

Francezii anunţă că Mourinho stă la pândă

”Reprezentanţii jucătorului sunt precauţi în privinţa prelungirii contractului cu Juventus Torino, în condiţiile în care campioana Italiei nu-i oferă nicio garanţie în ceea ce priveşte timpul de joc” scrie Marseille News, care confirmă că şi gruparea franceză, dar şi RB Leipzig, sunt interesate de serviciile jucătorului român.

În schimb, sursa citată anunţă şi interesul lui Jose Mourinho şi al celor de la Tottenham pentru Drăguşin: ”Tottenham şi Mourinho fac un joc de aşteptare, dar sunt gata să-l transfere. Nord londonezii vor să-i asigure deja un pre contract, mai ales că Mourinho este un mare fan al jucătorului. Totuşi, discuţiile nu ar fi fost iniţiate pentru că Mourinho nu mai e sigur de postul său, mai scrie sursa citată.

Contractul propus de Juventus pentru Drăguşin

În altă ordine de idei, italienii au o altă variantă. ”Fotbalistul Radu Drăguşin va rămâne la Juventus Torino, club cu care urmează să semneze un contract pe câţiva ani” susţine tuttomercatoweb.com. Potrivit sursei citate, Radu Drăguşin ar fi ajuns la un acord cu clubul italian şi va semna “pe câîiva ani, probabil pe cinci ani”.

Radu Drăguşin a debutat la echipa mare a lui Juventus în acest sezon, sub comanda lui Andrea Pirlo, iar minutele prinse printre greii de la Torino l-au făcut pe fundaşul român să viseze la mai mult.

Gazzetta dello Sport a confirmat în urmă cu câteva săptămâni că Juve e gata să-i pună în faţa lui Drăguşin o nouă înţelegere care să-l ţină în Italia până în 2025. Fundaşul central a jucat patru meciuri la echipa mare a lui Juventus, în timp ce la Primavera a strâns cinci partide şi un gol.

Afla mai multe despre: radu drăguşinjuventusjose mourinho 

viewscnt
Articole similare