Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală! Nici Atletico, nici Juventus. Luis Suarez, aproape de plecarea de la Barcelona. Cu ce echipă negociază

Surpriză totală! Nici Atletico, nici Juventus. Luis Suarez, aproape de plecarea de la Barcelona. Cu ce echipă negociază

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez (33 de ani) este aproape de plecarea de la Barcelona, dar nu va ajunge nici la Atletico Madrid, nici la Juventus. Atacantul negociază cu o forţă din Ligue 1.

Presa din Anglia şi din Franţa anunţă în tandem că Olympique Marseille este interesată de Luis Suarez. The Athletic din Anglia notează că OM este unul dintre cluburile cu şanse mari să îl transfere pe atacantul uruguayan de la FC Barcelona. 

Intrat în dizgraţia lui Ronald Koeman, Suarez se pregăteşte să plece de Camp Nou, după ce în sezoanele trecute a fost cel mai bun marcator al echipei după Lionel Messi. Koeman îl vede pe Antoine Griezmann atacantul titular de la Barca, astfel că nu se mai bazează pe Suarez, care în acest moment îşi analizează variantele. Pentru moment, Suarez i-a pus pe hold pe cei de la Juventus şi negociază cu Marseille. 

Cotat la 28 de milioane de euro, Suarez a fost adus în 2014, de la Liverpool, şi în şase ani a marcat 198 de goluri în tricoul blaugrana, fiind al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului. 

Afla mai multe despre: luis suarezmarseille 

viewscnt
Articole similare