Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală pentru un fotbalist de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali: ”Face cât 17 goluri ale lui Messi. A început să plângă”

Surpriză totală pentru un fotbalist de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali: ”Face cât 17 goluri ale lui Messi. A început să plângă”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a decis să-i prelungească înţelegerea unui fotbalist adus în vara lui 2018 la echipă. Patronul celor de la FCSB a povestit că jucătorul a fost luat total prin surprindere de această veste.

Mihai Roman n-a reuşit încă să-şi câştige locul de titular la FCSB, dar Gigi Becali e mulţumit de randamentul fotbalistului adus de la FC Botoşani.

"Roman avea două contracte semnate. Mi-a zis să semnăm pe un an, ca să nu ne certăm, dacă nu-s mulţumit el să poată pleca la vara. Auzise ce-a spus Iftime pe la televizor, că-l vrea înapoi, credea că o să-l dam. I-am zis că nu e aşa, că nu-l dau. I-am spus lui MM să-i zică de contractul al doilea pe care l-a semnat, care e pe doi ani. Intră ăla în vigoare, gata, şi nu pleacă nicăieri.

A plâns de bucurie, i-am zis să se ducă să-şi aducă nevasta şi copiii la Bucureşti, că ei stăteau în Bucovina, nu credeau că o să rămână foarte mult la noi la echipa. El e foarte credincios. Şi dacă nu joacă, îl ţin acolo să poarte noroc. Cine e credincios, vreau să fie la mine în echipă. Rugaciunea lui face cât 17 goluri ale lui Messi", a spus Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsbromanbecali,  

viewscnt
Articole similare