Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză totală! Transferul lui Gnohere în străinătate, anunţat. Gigi Becali s-a opus, dar acum atacantul poate semna cu noul club

Surpriză totală! Transferul lui Gnohere în străinătate, anunţat. Gigi Becali s-a opus, dar acum atacantul poate semna cu noul club

Liga 1

Comentarii

FCSB a anunţat despărţirea de Harlem Gnohere (32 de ani), atacant care s-a simţit nedreptăţit, devenind liber de contract. Atacantul are de unde alege în această perioadă, iar o pistă mai veche pare a fist de actualitate. Transferul la noul club are putea fi anunţat în următoarea perioadă, mai ales că "Bizonul" nu va reprezenta un efort financiar.

Harlem Gnohere şi Gigi Becali s-au aflat într-un "război rece" în ultima perioadă, după ce atacantul s-a arătat revoltat din cauza măsurilor financiare luate de finanţatorul FCSB. Mai mult, francezul s-a simţit neglijat, în condiţiile în care omul de afaceri nu şi-a amintit nici măcar de durata contractului său, care ar fi urmat să expire în vara anului 2021. 

Unde se poate transfera Harlem Gnohere după plecarea de la FCSB

În ultimele sezoane, Gigi Becali a ţinut la preţ, în privinţa ofertelor pe care le-a primit pentru Harlem Gnohere, fie că a fost vorba despre echipe din Egipt, Elveţia, Turcia sau Cipru. După ce a avut cifre bune la vicecampioana României de-a lungul ultimelor sezoane, Harlem Gnohere poate spera la un transfer care să-i asigure liniştea pe finalul carierei. 

 

În urmă cu câteva zile, atacantul aruncat de Gigi Becali a dezvăluit că omul de afaceri i-a blocat transferul în ianuarie, după ce formaţii din Turcia şi Cipru l-au ofertat. Totuşi, interesul ciprioţilor persistă şi la câteva luni de la discuţiile în privinţa transferului. 

Presa din Cipru anunţă că mai multe echipe importante caută un atacant central şi că există posibilitatea ca Harlem Gnohere să fie transferat, mai ales că acum vine din postura de jucător liber de contract: "Harlem Gnohere a dezvăluit, în trecut, că a avut oferte de a pleca în Cipru şi în Turcia în ianuarie. 

Francezul, care a jucat pentru Steaua (n.r. - FCSB), a spus că a avut oferte tentante, dar Gigi Becali nu l-a lăsat să plece. Gnohere e acum liber de contract şi e posibil să joace în insula noastră (n.r. - Cipru), pentru echipele care caută un atacant central", a notat balla.com.cy. 

Harlem Gnohere, revoltat de deciziile luate de Gigi Becali

Ex-dinamovistul nu s-a ferit să critice şi să vorbească deschis despre perioada de la FCSB, dar şi despre cum l-a blocat Gigi Becali. De asemenea, Harlem Gnohere a susţinut că ar fi dispus să revină la Dinamo, clubul la care s-a afirmat în Liga 1. "Bizonul" s-a înscris deja în programul DDB, prin care fanii susţin financiar clubul. 

  • 250.000 de euro a plătit Gigi Becali în ianuarie 2017 pentru transferul lui Harlem Gnohere de al Dinamo. "Bizonul" a strâns 110 prezenţe în tricoul FCSB şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

 

viewscnt
Articole similare