Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Trei MARI cluburi din România, discuţii cu Bergodi pentru a deveni antrenor. Italianul şi-a anunţat revenirea

Surpriză! Trei MARI cluburi din România, discuţii cu Bergodi pentru a deveni antrenor. Italianul şi-a anunţat revenirea

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi e liber de contract după despărţirea de FC Voluntari, dar în ultimele săptămâni a recunoscut că a purtat discuţii cu Dinamo şi Rapid, iar în iarnă cu U Craiova. Deşi discuţiile nu s-au concretizat, italianul a recunoscut că e pregătit să revină în iarnă.

În ianuarie, Cristiano Bergodi s-a despărţit de FC Voluntari, unde locul său a fost ocupat de Mihai Teja. Italianul nu a reuşit să redreseze situaţia la echipa din Ilfov, pe care a lăsat-o pe ultimul loc din Liga 1.

U Craiova, Dinamo şi Rapid l-au avut pe radar pe Cristiano Bergodi

Într-un interviu acordat Telekomsport.ro, Cristiano Bergodi a vorbit din ţara natală despre pandemia cauzată de COVID-19, dar şi despre variantele apărute în ultima perioadă, în privinţa viitorului său.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani îşi doreşte să revină în România, odată cu depăşirea situaţiei de criză: „Bineînţeles! Mereu am spus că pentru mine este o onoare să antrenez în România. Sunt şapte echipe până acum, nu? Putea să fie a opta în iarnă, după discuţiile cu Universitatea Craiova. Au fost “tatonări” şi în ultimele zile după plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo şi a lui Daniel Pancu de la Rapid. Le urez mult success însă lui Adi Mihalcea şi Dan Alexa!

(n.r. - Poate la vară?) De ce nu? Sunt sigur totul se vă linişti, iar eu sunt o persoană activă, nu pot să stau degeaba. Am să am timp la bătrâneţe de plimbări şi poveşti cu nepoţii, nu? (n.r. - zâmbeşte)”, a declarat Cristiano Bergodi pentru Telekomsport.ro.

În iarnă, U Craiova a schimbat antrenorul. Victor Piţurcă s-a despărţit de echipa olteană, iar conducerea a luat legătura cu mai mulţi antrenori, înainte de a-l confirma pe Corneliu Papură. 

Dinamo şi Rapid şi-au schimbat antrenorii săptămână. Dusan Uhrin nu a mai dorit să continue în "Ştefan cel Mare", iar Adrian Mihalcea a preluat banca tehnică. 

De cealaltă parte, giuleştenii nu şi-au mai dorit să continue cu Daniel Pancu şi s-au înţeles cu Dan Alexa, care, la fel ca Adrian Mihalcea, nu a debutat, din cauza suspendării tuturor ligilor naţionale de fotbal.

FC Naţional (2005-2006), CFR Cluj (2006-2007), Rapid (2007), Poli Iaşi (2009), FCSB (2009), Rapid (2015), ASA Târgu Mureş (2015) şi FC Voluntari (2018-2020) sunt echipele pe care le-a antrenat Bergodi în România

Performanţele din România reuşite de Cristiano Bergodi

  • Supercupa cu Rapid (27 iulie 2007)
  • A calificat CFR în premieră în Cupa UEFA (2006-2007)

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodicristiano bergodi revenire romaniauniversitatea craiovau craiovadinamorapidcristiano bergodi fc voluntari 

viewscnt
Articole similare