Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Un căpitan din Serie A, pe lista de transferuri a Barcelonei

Surpriză! Un căpitan din Serie A, pe lista de transferuri a Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Alessio Romagnoli (26 de ani), căpitanul lui AC Milan, e numele surpriză aflat pe lista de transferuri a Barcelonei, catalanii care abia au fost preluaţi de noul preşedinte, Joan Laporta, om care încearcă să redreseze "corabia" de pe Camp Nou, având în vedere situaţia financiară precară. Romagnoli mai are un an de contract cu AC Milan.

Barcelona e în căutare de soluţii pentru ieşirea din criza financiară pe care o traversează, iar catalanii pot face transferuri pe sume mici sau gratis. Italienii de la Gazzetta dello Sport, anunţă că formaţia blaugrana e interesată de posibilitatea aducerii lui Alessio Romagnoli, avnd în vedere că fundaşul nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu "Diavolii" de pe San Siro.

Mino Raiola, agentul lui Romagnoli, le-a transmis celor de la Milan să-i dubleze contractul fundaşului care poartă banderola de căpitan, iar din această cauză şefii echipei se gândesc să-l vândă pe jucător cât încă mai pot scoate bani pe el. Joan Laporta e bun prieten cu Mino Raiola, unul dintre cei mai buni agenţi din lume.

Gerard Pique, Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Ronald Araujo şi Oscar Mingueza sunt variantele pe care Barcelona le are la nivelul fundaşilor centrali.

Afla mai multe despre: alessio romagnoliac milanbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare