Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ! Un club de tradiţie a fost preluat de familia regală din Abu Dhabi. Şeicii investesc 100 de milioane de euro!

SURPRIZĂ! Un club de tradiţie a fost preluat de familia regală din Abu Dhabi. Şeicii investesc 100 de milioane de euro!
Comentarii

Mutare importantă în campionatul din Israel, acolo unde formaţia Beitar Ierusalim, una dintre cele mai cunoscută grupări ale ţării, a fost preluată de familia regală din Abu Dhabi

Şeicul Hamad Bin Khalifa Al Nahyan, membru al familiei la coducere în Abou Dhabi, a achiziţionat 50 la sută din clubul Beitar Ierusalim, a anunţat clubul israelian.

Clubul a precizat că şeicul Hamad Bin Khalifa Al Nahyan a promis să investească 76de milioane de euro în club.

Investiţia se va extinde pe durata a 10 ani.

Beitar Ierusalim este unul dintre cluburile de tradiţie din Israel

Clubul Beiar Ierusalim a fost înfiinţat acum 84 de ani. Formaţia a cucerit şase titluri de campioană, şapte Cupe ale Israelului şi două Supercupe ale ţării.

În prezent, Beitar evoluează pe Teddy Stadium, un stadion cu o capacitate de 34.000 de locuri. Formaţia a termninat stagiunea trecută pe locul trei în campionat şi este antrenată în prezent de Slobodan Drapic.

Cine este Hamad bin Khalifa Al Nahyan, omul care a preluat gruparea israeliană

Hamad bin Khalifa Al Nahyan şi fondul său de investiţii, HBK Department of Projects este foarte cunoscut în Israel.

El face parte din familia regală din Abu Dhabi şi rudă directă a preşedintelui  Khalifa bin Zayed Al Nahyan. Face parte din Casa Nahyan, familia regală din Abu Dhabi, care este implicată şi la Manchester City.

Khalifa bin Zayed Al Nahyan este căsători şi are patru copii, dintre care trei sun băieţi. Are o relaţie apropiată de Israel şi mai mulţi muzicieni din această ţară au fost invitaţi pe bani grei să cânte pentru Comunitatea evreiască din Dubai. Potrivit presei israeliene,  Khalifa bin Zayed Al Nahyan este obligat prin noul parteneriat încheiat să investească 100 de milioane de dolari în club.

Afla mai multe despre: beitar ierusalim 

viewscnt
Articole similare