Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Un fost jucător al FCSB s-a transferat la Academia Rapid. Giuleştenii anunţă că vor şi alţi jucători cu experienţă în Liga 1

SURPRIZĂ | Un fost jucător al FCSB s-a transferat la Academia Rapid. Giuleştenii anunţă că vor şi alţi jucători cu experienţă în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Rareş Enceanu, jucător care s-a despărţit în această vară de FCSB, s-a prezentat la reunirea Academiei Rapid. În vârstă de 23 de ani, Enceanu şi-ar putea continua cariera în Liga a 3-a.

Rareş Enceanu a fost transferat de FCSB în ianuarie 2015 şi a fost atunci considerat o mare speranţă. Gigi Becali a plătit atunci 250.000 de euro, iar FC Braşov a rămas cu 20% dintr-un eventual transfer. Însă cariera lui Enceanu n-a atins aşteptările. Jucătorul a fost mai mult împrumutat, dar a reuşit totuşi să adune 14 prezenţe la FCSB.

În această vară, Rareş Enceanu şi-a reziliat contractul FCSB şi a pornit în căutarea unui nou angajament. Din câte se pare, îşi va continua cariera la Rapid. Mijlocaşul de 23 de ani s-a prezentat la reunirea Academiei Rapid, la care au participat alţi 28 de jucători:

Ce jucători s-au prezentat la reunirea Rapidului:

  • Portari: Ştefan Ciuculescu, Vlad Ignat, Andrei Voican (Regal), Bogdan Scorici (Modelu)
  • Fundaşi: Ionuţ Voicu, Alin Lădaru, Doru Bratu, Mihai Stancu, Adrian Boian, Alex Costache, Matei Babaua (Regal)
  • Mijlocaşi: Lucian Goge, Alex Duriţă, Alex Burlacu, Alex Olariu, Adrian Mitea, Andrei Dovleac, Adrian Grigore, Alex Bordei, Sami Amet, Andrei Moise (Olteniţa), Rareş Enceanu (FCSB), Alin Turbatu (Regal), Răzvan Milea (Regal)
  • Atacanţi: Marian Vlada, Cătălin Bărbălău, Andrei Dumitrescu, Adrian Niţu, Mircea Manole (Viitorul Constanţa).

De la reunire au lipsit Vasile Maftei şi Alex Iacob, motivat, Daniel Niculae, dar şi Daniel Pancu, încă accidentat la mâna dreaptă.

Academia Rapid a reuşit să promoveze în Liga a 3-a şi acum îşi propune să ajungă în liga secundă. Este de aşteptat ca lotul să fie întărit şi cu alţi jucători valoroşi. Potrivit academiarapid.ro, se poartă negocieri inclusiv cu jucători care au acumulat experienţă în Liga 1.

Afla mai multe despre: academia rapidrares enceanuliga 1fcsbliga 3 

viewscnt
Articole similare