Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Un fotbalist danez recunoaşte că a fost căutat de FCSB. Ce a dezvăluit în presa din Danemarca

SURPRIZĂ | Un fotbalist danez recunoaşte că a fost căutat de FCSB. Ce a dezvăluit în presa din Danemarca

Superliga

Comentarii

Thomas Villadsen, un portar danez care a jucat pentru Ceahlăul, spune că a fost foarte aproape de FCSB şi că regretă că transferul a picat. S-a întâmplat înainte de a semnat cu Nordsjaelland, în 2012.

Thomas Villadsen este cunoscut suporterilor români din perioada în care a jucat pentru Cehalăul, în perioada ianuarie 2010 - iulie 2012. Şi spune că ar fi putut sta şi mai mult în România, deoarece a fost foarte aproape de FCSB, dar transferul a picat din cauza banilor. Acum, Villadsen a ajuns la 34 de ani, s-a retras în această iarnă şi susţine că ratarea transferului la FCSB este unul dintre marile regrete din cariera sa:

”Am trăit vremuri bune în România (n.r. la Ceahlăul Piatra Neamţ). Singurul lucru care mă enervează în cariera mea este că nu am reuşit să ajung la unul dintre cluburile mari de acolo, Cluj (n.r. CFR) şi Steaua, de care am fost aproape. Chiar am fost foarte aproape de Steaua, dar totul a depins de unele detalii financiare şi apoi n-a mai contat. Puteam să schimb direcţia lucrurilor, dar apoi am venit la Nordsjaelland şi trăit experienţa Ligii Campionilor”, a dezvăluit Thomas Villadsen pentru bold.dk.

Afla mai multe despre: thomas villadsenceahlaulfcsbcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare