Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Un jucător al FCSB-ului, declaraţie de dragoste pentru o rivală: ”Este cel mai frumos club, nimeni nu se compară cu ei la suporteri”

SURPRIZĂ | Un jucător al FCSB-ului, declaraţie de dragoste pentru o rivală: ”Este cel mai frumos club, nimeni nu se compară cu ei la suporteri”

Superliga

Comentarii

Un jucător care aparţine de FCSB spune că s-a îndrăgostit de Petrolul şi de fanii ploieşteni. Ianis Stoica este împrumutat de FCSB la Petrolul, până la finalul acestui sezon.

În vârstă de 16 ani, Ianis Stoica a trimis de FCSB la Petrolul, sub formă de împrumut, pentru a prinde mai multe meciuri care să-i permită să crească în continuare. Tânărul mijlocaş de bandă a rămas însă impresionat de ceea ce a găsit la Petrolul. Fiul lui Pompiliu Stoica spune că Petrolul i-a intrat la suflet şi susţine că echipa din Ploieşti are cei mai frumoşi fani din România:

”(n.r. Despre Petrolul) Pentru mine e cel mai frumos club din lume, e clubul care îmi place cel mai mult, cu suporteri, cu oameni de fotbal, condiţii de Liga 1 şi sper să promovez. (Te-ai simţit mai fotbalist la Petrolul decât la FCSB?) Nu, eu încerc să îmi fac treaba la fel peste tot pe unde merg, să îmi ajut echipa. (La FCSB nu vezi asemenea fani ca la Petrolul...) Da, acolo e diferit, e chestia cu Liga a 4-a, dar sunt suporteri şi acolo. Dar nu se compară nicio echipă la suporteri cu Petrolul, asta e clar”, a declarat Ianis Stoica.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare