Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Un jucător român, aproape de un super transfer la Borussia. A ajuns deja la Dortmund

SURPRIZĂ | Un jucător român, aproape de un super transfer la Borussia. A ajuns deja la Dortmund

Liga 2

Comentarii

Albert Stahl (foto stânga), un mijlocaş român de 19 ani care se află sub contract cu UTA, se află în această perioadă în probe la Borussia Dortmund. Dacă va impresiona, Stahl va juca în primă fază la echipa de tineret a fostei campioane a Germaniei.

Un mijlocaş de bandă de 19 ani ar putea face pasul din liga secundă a României direct la o mare echipă din Bundesliga. Albert Stahl se află în această perioadă în probe la Borussia Dortmund, lucru confirmat de impresarul acestuia, Cătălin Sărmăşan, dar şi de Ionuţ Popa

”Aveam nevoie de Stahl, are viteză, iar pentru că jucăm în deplasare, era chiar foarte bine dacă-l aveam în echipă, probabil şi construiam jocul pe contraatac. Dar, primează interesul clubului, deoarece poate ne alegem cu ceva bani. Ştiţi care e situaţia financiară la club, aşa că nu mai are rost să vorbim. Ne rugăm să reuşească, la Dortmund, impresarul său a spus că-l duce la Borussia. Dacă el minte, vă mint şi eu pe voi”, a declarat Ionuţ Popa.

În vârstă de 19 ani, Albert Stahl a avut 9 apariţii în acest sezon, însă n-a marcat niciun gol. În sezonul trecut a jucat 30 de meciuri şi a marcat o singură dată.

Afla mai multe despre: albert stahlutaborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare