Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Unde ar putea ajunge Franck Ribery în sezonul viitor. Clubul care negociază o mutare de senzaţie

Surpriză! Unde ar putea ajunge Franck Ribery în sezonul viitor. Clubul care negociază o mutare de senzaţie
Comentarii

Franck Ribery şi-ar putea continua cariera în La Liga, acolo unde este dorit de Real Betis Sevilla.

Ajuns la 38 de ani, Franck Ribery şi-ar putea continua cariera în La Liga, acolo unde Manuel Pellegrini vrea să-l aducă la Betis Sevilla, scrie presa din Spania.

Franck Ribery la Betis Sevilla?

Din 2019, Ribery joacă în Serie A, la Fiorentina. A marcat de cinci ori în 51 de meciuri, iar acum pare pregătit de o nouă experienţă. Presa din Spania scrie că Betis Sevilla vrea să-l aducă pe francez din stagiunea viitoare.

Şi presa din Italia scrie că Ribery ar putea ajunge acum în Spania. Fotbalistului i-a expirat contractul cu Fiorentina pe 1 iulie, iar Betis i-ar putea propune un acord pentru un sezon.

Boulogne, Ales, Brest, Metz, Galatasaray, Marseille, Bayern Munchen şi Fiorentina sunt cluburile din cariera fostului mare internaţional francez, care acum este cotat la 3 milioane de euro.

Formaţia andaluză l-a transferat deja în această vară pe portughezul Rui Silva, fostul portar de la Granada şi mai are sub contract un veteran, pe Joaquin (40 de ani). De asemenea, la Betis joacă alţi doi francezi: Nabil Fekir şi Yassin Fekir, cei doi fraţi cu origini algeriene.

Afla mai multe despre: franck riberybetis sevilla 

viewscnt
Articole similare