Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Agentul lui Zidane, discuţii pentru numirea francezului pe banca unui gigant din Europa

Surpriză uriaşă! Agentul lui Zidane, discuţii pentru numirea francezului pe banca unui gigant din Europa
Comentarii

Zinedine Zidane rămâne un antrenor extrem de bine cotat, chiar şi după plecarea de la Real Madrid.

Zidane a plecat de la Real Madrid, care l-a numit în locul său pe Carlo Ancelotti. Deşi mai toată presa internaţională scrie că francezul ar urma să devină noul selecţioner al Franţei după Campionatul Mondial din Qatar şi un ”an sabatic” pe care antrenorul şi-l asumă, au apărut acum informaţii noi care anunţă o altă variantă.

Potrivit Le10Sport, Zinedine Zidane ar putea ajunge în cele din urmă la Paris Saint Germain. Sursa citată scrie că agentul antrenorului, Alain Migliaccio, a discutat încă de anul trecut cu oficialii lui PSG şi a încercat să-l convingă pe Zidane să preia gruparea pariziană.

Zizou a refuzat atunci trecerea la gruparea de pe Parc de Princes, dar Le10Sport susţine că Migliaccio ar încerca din nou să-l convingă pe Zidane pentru stagiunea viitoare. Francezul nu pare decis să accepte provocarea PSG, dar cum situaţia lui Pochettino nu pare deloc clară în acest moment, nu pare exclusă o posibilă colaborare pe viitor între Zinedine Zidane şi cel mai puternic club din Franţa, conchide sursa citată.

Zidane a explicat de ce şi-a dorit să plece de la Real Madrid

Într-o scrisoare deschisă publicată în presa spaniolă, Zinedine Zidane, fostul antrenor al echipei Real Madrid, a explicat motivele care l-au determinat să-şi părăsească postul.

"Plec pentru că nu mai simt că acest club îmi mai oferă încrederea de care am nevoie, nu-mi oferă sprijinul pentru a construi ceva pe termen mediu sau lung", a explicat el.

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul francez a preluat prima dată Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare