Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă. Ce fotbalist român se va lupta cu Haaland şi Sancho la câştigarea trofeului Golden Boy 2020

Surpriză uriaşă. Ce fotbalist român se va lupta cu Haaland şi Sancho la câştigarea trofeului Golden Boy 2020
Comentarii

Portarul echipei CFR Cluj, Ionuţ Rus, a fost nominalizat la trofeul Golden Boy 2020, pe care cotidianul Tuttosport îl acordă celui mai bun jucător sub 21 de ani.

În vârstă de 20 de ani, Ionuţ Rus este singurul fotbalist român nominalizat la Golden Boy 2020, trofeu deţinut de atacantul echipei Atletico Madrid, Joao Felix.

Lista cuprinde 100 de tineri fotbalişti europeni. Alături de român se află o sumedenie de nume deja faimoase, precum Erling Haaland, Jadon Sancho (ambii de la Borussia Dortmund), Callum Hudson-Odoi (Chelsea), Alphonso Davies (Bayern), Ansu Fati (Barcelona) sau Eduardo Camavinga (Rennes).

De-a lungul timpului, trofeul Golden Boy a fost cucerit de fotbalişti ca Lionel Messi, Paul Pogba sau Kylian Mbappe. În prezent, publicaţiile care votează, pe lângă cea din Italia, sunt: Bild (Germania), Blick (Elveţia), A Bola (Portugal), L’Equipe (Franţa), France Football (Franţa), Marca (Spania), Mundo Deportivo (Spania), Ta Nea (Grecia), Sport Express (Russia), De Telegraaf (Olanda) şi The Times (Marea Britanie).

Nominalizat la Golden Boy 2020, Ionuţ Rus nu a apucat încă să debuteze la CFR Cluj

În prima parte a sezonului, Rus a fost împrumutat în liga secundă la Turnu Măgurele. Rus a apărat în 11 meciuri la formaţia din liga a doua. Rus, care nu a apucat încă să debuteze la campioana Ligii 1, este legitimat la CFR Cluj de la începutul anului 2019, atunci când a fost adus de la academia lui Lazio.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare