Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă. David Luiz s-a transferat la o altă echipă din Premier League. Chelsea a primit doar 7 milioane de lire în schimbul său

Surpriză uriaşă. David Luiz s-a transferat la o altă echipă din Premier League. Chelsea a primit doar 7 milioane de lire în schimbul său

Campionate

Comentarii

Arsenal a fost de acord să-i plătească lui Chelsea şapte milioane de lire sterline pentru transferul lui David Luiz, jucător care nu mai dorea să rămână pe Stamford Bridge.

În vârstă de 32 de ani, David Luiz îşi va continua cariera la Arsenal, anunţă Daily Mail. În ultima zi de transferuri din Premier League, ”tunarii” au fost de acord să plătească şapte milioane de lire în schimbul fundaşului brazilian. Sursa citată mai scrie că Unai Emery a urmărit toată vara să-l transfere, însă abia acum a reuşit.

Este o mutare pe care şi David Luiz şi-a dorit-o şi jurnaliştii britanici susţin că acesta a lipsit de la ultimul antrenament susţinut de Frank Lampard, pentru a-şi forţa plecarea.

În vârstă de 32 de ani, David Luiz a fost răscumpărat de Chelsea în vara lui 2016, de la PSG, când a plătit 35 de milioane de euro. Fundaşul brazilian a mai jucat pe Stamford Bridge în perioada ianuarie 2011 - iulie 2014, înainte să fie vândut la PSG pentru 49,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: david luiz 

viewscnt
Articole similare