Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Gică Hagi ar fi acceptat oferta de la Galatasaray. Când ar urma să fie anunţat oficial

Surpriză uriaşă! Gică Hagi ar fi acceptat oferta de la Galatasaray. Când ar urma să fie anunţat oficialgalerie foto

Superliga

Comentarii

Publicaţia turksvoetbal.net susţine că Gică Hagi va fi numit până vineri antrenor la Galatasaray. Echipa din Istanbul a pierdut, duminică, surprinzător în deplasarea de la Malatyaspor, scor 2-1 şi Igor Tudor ar urma să fie demis.

Meciul cu FCSB ar putea fi ultimul pentru Gică Hagi ca antrenor la Viitorul. Site-ul turksvoetbal.net susţine că patronul Viitorului ar urma să fie numit până vineri antrenor la Galatasaray. Igor Tudor n-are un parcurs foarte bun în acest sezon şi ar urma să fie demis. Galata a pierdut cu 2-1 în faţa celor de la Malatyaspor şi a ratat şansa să revină în fruntea clasamentului. În momentul de faţă, Galatasaray este pe locul secund în Turcia, la un punc distanţă de liderul Basaksehir.



Gică Hagi a declarat în mai multe rânduri că şi-ar dori să facă pasul înspre o echipă care să-i pună la dispoziţie toate resursele pentru a face performanţă la nivel european. Recent, presa din Turcia a scris că Hagi a refuzat o ofertă de la Trabzonspor.

Gică Hagi a antrenat-o pe Galatasaray în două rânduri, în 2004-2005 şi în 2010-2011 şi a reuşit să câştige o Cupă a Turciei. De asemenea, Galatasaray este echipa pentru care a scris istorie în perioada 1996-2001.

 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulliga 1fcsbgalatasaray 

viewscnt
Articole similare