Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Guardiola a sunat un star de la Barca. Spaniolul poate da lovitura verii în fotbalul internaţional

Surpriză uriaşă! Guardiola a sunat un star de la Barca. Spaniolul poate da lovitura verii în fotbalul internaţional

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit celor de la fichajes.com, Antoine Griezmann ar putea pleca de la FC Barcelona la Manchester City.

”Pentru mine, Griezmann este foarte important. A fost un transfer important pentru Barca şi a arătat ce calitate are. Griezmann este un fotbalist foarte bun, dar nu ştiu ce decizii se vor lua pe final” mărturisea Ronald Koeman, vinerea trecută.

Chiar dacă tehnicianul olandez se declară un fan al lui  Antoine Griezmann, francezul nu este sigur că va rămâne la Barca şi în stagiunea viitoare.

Clubul catalan trece printr-o criză economică de proporţii şi, momentan, nu-l mai are sub contract pe Leo Messi. Barca vrea să rezolve cât mai repede situaţia celui mai bun jucător din istoria sa, dar ar putea fi o afacere costisitoare, care ar pune în pericol şi mai mult balanţa financiară a clubului. Astfel, Barcelona s-ar putea vedea obligată să renunţe la 2-3 jucători cu salarii mari din lot, iar fichajes.com anunţă că Barca nu-l va mai păstra pe  Antoine Griezmann în sezonul viitor, dacă va primi o ofertă atractivă pentru el.

Griezmann spre Manchester City?

Sursa citată susţine că o posibilă destinaţie pentru Griezmann ar fi o revenire la Atletico Madrid. În acelaţi timp, potrivit informaţiilor obţinute de fichajes.com, Pep Guardiola a purtat o discuţie cu  Antoine Griezmann pe care ar vrea să-l transfere la Manchester City.

Totuşi, prioritatea lui Guardiola este Harry Kane, un fotbalist pe care şi-l doreşte cu tărie pe Ettihad. Nu este însă deloc exclus ca Manchester City să facă o ofertă avantajoasă pentru  Antoine Griezmann, situaţie în care Barcelona ar renunţa la fotbalistul francez.

Cotat la 60 de milioane de euro, Griezmann (30 de ani) a marcat 13 goluri în campionat stagiunea trecută şi de alte şapte ori în alte competiţii. Totodată, francezul a oferit 12 pase decisive pentru coechipierii săi. 

Afla mai multe despre: griezmannmanchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare