Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în cazul Haaland! Viitorul fotbalistului suferă o schimbare radicală

Surpriză uriaşă în cazul Haaland! Viitorul fotbalistului suferă o schimbare radicală

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Braut Haaland ar putea pleca până la urmă de la Borussia Dortmund pe bani foarte mulţi.

Atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona sunt extrem de interesate de transferul lui Erling Haaland din vară. Potrivit presei spaniole, cele două cluburi ar putea avea parte de o surpriză uriaşă însă în următoarea perioada de transferuri

Haaland nu ar avea o clauză eliberatorie cu Borussia Dortmund

Diario Gol anunţă că celebra clauză prin care Haaland poate pleca de la Borussia Dortmund pentru 75 de milioane de euro în vara lui 2022, de fapt...nu ar exista!

Mai exact, potrivit sursei citate, Borussia Dortmund s-ar fi asigurat că super starul său nu are o astfel de clauză în contract, astfel că germanii pot solicita o sumă mult mai apropiată de valoarea fotbalistului. Concret, Dortmund va solicita pentru Erling Braut Haaland peste 150 de milioane de euro în vara viitoare, anunţă sursa citată, astfel că misiunea celor două forţe ale Spaniei, Real Madrid şi FC Barcelona, este cu atât mai dificilă.

Madrilenii vor să-l transfere pe Haaland lângă Kilyan Mbappe, dar francezul reprezintă prioritatea conducerii lui Real Madrid. Barca are nevoie de o super lovitură de imagine după ce în această vară l-a pierdut pe Lionel Messi.

Între timp, Haaland îşi vede liniştit de treabă în Germania. Fotbalistul cotat deja de site-ul de specialitate transfermarkt la 130 de milioane de euro a început senzaţional şi acest sezon. Are 11 goluri în primele opt meciuri ale sezonului. A marcat la primul meci din UEFA Champions League, iar în Bundesliga are şapte reuşite şi patru pase decisive. 

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare