Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în ”cazul Karim Benzema”. Vârful lui Real Madrid ar putea juca pentru Franţa la Jocurile Olimpice

Surpriză uriaşă în ”cazul Karim Benzema”. Vârful lui Real Madrid ar putea juca pentru Franţa la Jocurile Olimpice

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema nu mai face parte din viziunea antrenorului Didier Deschamps, dar el ar putea juca totusi pentru Franţa la Jocurile Olimpice.

”Scandalul Valbuena” l-a scos pe Benzema din anturajul echipei naţionale, cel puţin cu Didier Deschamps la cârma primei reprezentative. Presa franceză a anunţat însă în ultimele ore că Benzema ar putea face parte din echipa naţională a Franţei care merge la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel le Graet a reacţionat: ”Karim Benzema este unul dintre jucătorii selecţionabili petru Jocurile Olimpice de la Tokio. El nu este suspendat de către Federaţia Franceză de Fotbal. În rest, decizia pare improbabilă, pentru că ea va fi luată de Sylvain Ripoll (n.r selecţionerul U21). Mi-e greu să cred că o va contrazice pe cea a lui Didier Deschamps” a spus mai marele Federaţiei Franceze de Fotbal, citat de Onze Futbol.

Benzema, reacţie dură, după ce Curtea Supremă i-a respins apelul în procesul în care e acuzat că l-a şantajat pe Valbuena

Scandalul în care sunt implicaţi Karim Benzema şi Mathieu Valbuena, primul fiind acuzat că şi-a şantajat colegul de la naţionala Franţei cu un clip cu scene explicite de sex, în care apărea alături de prietena sa, este departe de a se fi încheiat. Curtea Supremă din Franţa i-a respins recursul făcut la acuzaţiile de şantaj.

Întâmplarea a avut loc în 2015, iar Benzema nu e singurul aczuat. Un alt nume greu din proces este cel al lui Djibril Cisse. Benzema şi Cisse ar fi încercat să obţină bani de la Valbuena sub ameninţarea că va fi publicat filmuleţul în care el şi prietena sa întreţin relaţii sexuale.

Benzema se consideră nevinovat şi a reacţionat imediat după ce a aflat vestea de la Curtea Supremă: "Mascarada continuă! Dacă trebuie să ne vedem la tribunal, ne vom vedea! Până atunci, viaţa merge înainte", a scris Karim Benzema pe Twitter, după decizia Curţii Supreme.

Afla mai multe despre: karim benzema 

viewscnt
Articole similare