Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în Cupa Spaniei! Finalista din 2016-2017 eliminată de o echipă de liga a patra. Athletic Bilbao s-a distrat cu Intercity

Surpriză uriaşă în Cupa Spaniei! Finalista din 2016-2017 eliminată de o echipă de liga a patra. Athletic Bilbao s-a distrat cu Intercity

La Liga

Comentarii

Deportivo Alaves, finalista Cupei Spaniei din 2016-2017 a fost eliminată din Cupa Regelui Spaniei, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport.

Real Jaen joacă în liga a patra spaniolă, dar nu a avut emoţii prea mari în duelul cu Deportivo Alaves, echipă din La Liga.

Ocana a deschis scorul pentru Jaen în minutul 14. La 7 minute de la reluarea meciului, după pauză, Laguardia de la Alaves a fost eliminat direct. Gazdele au mai punctat o dată în minutul 84 prin Martin, dar două minute mai târziu, Pere Pons a redus din handicap.

În minutul 90, Hernandez a stabilit scorul final şi a adus o victorie uriaşă pentru formaţia din Liga a treia. 

Într-un alt meci, Athletic Bilbao a trecut fără emoţii de echipa de ligă a patra Intercity. Bascii au deschis scorul după mai puţin de un minut. Ibai Gomez a fost marcator. Meciul a adus un asediu total la poarta micuţei echipe de lângă Valencia, însă desprinderea a venit abia după pauză. Juan Benat a marcat la opt minute după ieşirea de la cabine pentru 2-0. Scorul final, 3-0 pentru Bilbao l-a stabilit Kenan Kodro din penalty, în minutul 87.

Afla mai multe despre: cupa spanieialaves 

viewscnt
Articole similare