Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în fotbalul internaţional. Harry Kane a refuzat-o pe Real Madrid şi semnează cu un alt club mare din Europa

Surpriză uriaşă în fotbalul internaţional. Harry Kane a refuzat-o pe Real Madrid şi semnează cu un alt club mare din Europa
Comentarii

Zinedine Zidane n-a fost mulţumit de randamentul de până acum al lui Jovic, astfel că Florentino Perez a început deja căutările pentru a transfera un nou atacant.

Prima variantă pentru un transfer a fost Harry Kane, însă atacantul englez nici n-a vrut să audă de o eventuală mutare în Spania. Căpitanul lui Tottenham speră să rămână în Anglia, însă n-ar refuza un transfer. Astfel, în urma preferinţelor atacantului, presa din Spania a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Kane a refuzat-o pe Real Madrid.

Deşi nu e sigur că va mai rămâne la Manchester City şi după încheierea actualului sezon, Pep Guardiola speră să dea lovitura în iarna acestui an şi să-l transfere pe Harry Kane. Managerul spaniol nu se mai află în cele mai bun relaţii cu Aguero, astfel că atacantul argentinian vrea să plece de pe Etihad Stadium, după opt sezoane.

Guardiola vrea să dea lovitura. Real Madrid ratează transferul

De altfel, jurnaliştii spanioli scriu că, indiferent dacă va rămâne sau nu la Manchester City, Guardiola l-a trecut pe Harry Kane pe primul loc pe lista sa de transferuri. Astfel, dacă managerul spaniol va pleca la Juventus, aşa cum se zvoneşte, Guardiola speră să-l convingă pe atacant să meargă alături de el la gruparea torineză.

  • 150 de milioane de euro este cota lui Harry Kane, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kanetottenhamreal madrid 

viewscnt
Articole similare