Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în Liga Florilor. CSM Bucureşti, umilită de o echipă aflată la retrogradare. Râmnicu Vâlcea, aproape campioană

Surpriză uriaşă în Liga Florilor. CSM Bucureşti, umilită de o echipă aflată la retrogradare. Râmnicu Vâlcea, aproape campioanăgalerie foto

Handbal

Comentarii

SCM Gloria Buzău a produs una dintre cele mai mari surprize. A umilit-o pe CSM Bucureşti, scor 29-21, şi a trimis titlul, în proporţie de 99%, la Râmnicu Vâlcea.

Sezonul de coşmar continuă pentru CSM Bucureşti. După eliminarea prematură din Liga Campionilor, echipa pregătită de Dragan Djukic este foarte aproape de a pierde şi titlul de campioană în Liga Florilor. CSM Bucureşti a cedat surprinzător în deplasarea de la SCM Gloria Buzău, echipă aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, scor 21-29.

În urma victoriei de pe terenul lui CSU Cluj-Napoca, SCM Râmnicu Vâlcea s-a distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului faţă de CSM Bucureşti, cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului. În aceste condiţii, Râmnicu Vâlcea mai are nevoie de o singură victorie în cele două meciuri pentru a deveni matematic campioană.

PROGRAMUL ULTIMELOR DOUĂ ETAPE:

CSM Bucureşti

  • SCM Craiova (acasă)
  • Baia Mare (deplasare)

SCM Râmnicu Vâlcea

  • Slatina (acasă)
  • Bistriţa (deplasare)

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare