Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în Liga I. Conceicao l-a refuzat pe Becali şi a plecat deja la Cluj. Ce negociază antrenorul după discuţiile cu FCSB

Surpriză uriaşă în Liga I. Conceicao l-a refuzat pe Becali şi a plecat deja la Cluj. Ce negociază antrenorul după discuţiile cu FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB caută cu disperare un nou antrenor, după plecarea lui Bogdan Andone, însă Gigi Becali are parte doar de refuzuri în ultimele zile.

La începutul acestei săptămâni, patronul roş-albaştrilor a negociat cu Antonio Conceicao. Antrenorul trecut şi pe la CFR Cluj, în sezonul trecut, a venit chiar la Bucureşti pentru a discuta ultimele detalii cu Gigi Becali, însă, surprinzător, portughezul a plecat rapid de la întâlnirea cu latifundiarul din Pipera.

Condiţiile impuse de Gigi Becali nu i-au picat prea bine lui Conceicao, astfel că antrenorul a plecat direct de la Bucureşti către Cluj, unde, conform fanatik.ro, a încercat să-şi recupereze restanţele financiare. 150 de mii de euro are de încasat Conceicao de la şefii campioanei României, sume neachitate ce reprezintă salarii şi prime restante.

FCSB nu şi-a rezolvat problemele. Becali caută antrenor

Plecarea lui Bogdan Andone n-a rezolvat problemele echipei. Deşi părea o simplă formalitate ca Becali să găsească un antrenor pentru banca vicecampioanei României, lucrurile n-au fost deloc atât de simple. Patronul roş-albaştrilor s-a lovit de refuzuri pe bandă rulantă, iar Vergil Andronache se bucură în continuare de şansa de a sta pe banca roş-albaştrilor.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare