Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în lotul Angliei. Joe Hart, lăsat acasă. Southgate ia un debutant la Campionatul Mondial din Rusia

Surpriză uriaşă în lotul Angliei. Joe Hart, lăsat acasă. Southgate ia un debutant la Campionatul Mondial din Rusiagalerie foto
Comentarii

Presa din Anglia scrie că portarul Joe Hart, cu 75 de selecţii în echipa naţională, nu va face parte din lotul Angliei pentru Cupa Mondială din Rusia.

Potrivit presei engleze, selecţionerul Gareth Southgate l-a sunat pe Hart, 31 de ani, şi i-a comunicat vestea că va rata al cincilea turneu final al unei competiţii importante din carieră.

Vara trecută, Manchester City l-a împrumutat un sezon pe Joe Hart la West Ham United. Însă, fostul coechipier al lui Costel Pantilimon nu a avut un sezon prea reuşit, fiind folosit doar în jumătate din meciurile disputate de West Ham în Premier League.

Hart a jucat ultima oară pentru naţională în noiembrie, într-un amical cu Brazilia, dar, de atunci, Southgate i-a preferat pe Jordan Pickford (Everton) şi pe Jack Butland (Stoke City). Nick Pope (Burnley), fără meciuri în naţională, ar urma să fie al treilea portar din lot, la turneul final.

Portarul de 26 de ani a impresionat în tricoul lui Burnley în acest sezon, echipă alături de care a terminat pe locul şapte în Premier League. Interesant este că Pope a prins un loc de titular în poarta lui Burnley după accidentarea de la începutul acestui sezon a titularului de drept, Tom Heaton.

Southgate va anunţa, miercuri, lotul de 23 de jucători pentru competiţia din această vară.

Afla mai multe despre: cupa mondialarusiaangliajoe hartpremier leaguebutlandstoke city 

viewscnt
Articole similare