Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în Premier League! Leicester favorită să tranfere un star de la Barcelona. Detaliile afacerii

Surpriză uriaşă în Premier League! Leicester favorită să tranfere un star de la Barcelona. Detaliile afacerii galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Leicester City este ultima echipă care s-a înscris în cursa pentru transferul lui Philippe Coutinho, dar poate fi şi echipa care reuşeşte să îl aducă pe fotbalistul brazilian.

Coutinho (27 de ani) mai este împrumutat la Bayern Munchen până la finalul sezonului actual şi este puţin probabil ca bavarezii să activeze clauza de cumpărare de 120 de milioane de euro, iar statutul fotbalistului la Barcelona este sub semnul întrebării. 

Chelsea, Manchester United, dar şi Liverpool, fosta echipă a lui Coutinho, vor să îl readucă pe brazilian în Premier League, iar de curând şi Leicester l-a trecut pe lista de achiziţii, potrivit cotidianului spaniol Sport. Fosta campioană a Angliei va juca în UEFA Champions League şi vrea să îşi întărească lotul cu jucători de talie mondială, iar Coutinho este alegerea lui Brendan Rodgers. 

Tehnicianul lui Leicester este şi asul din mâneca "vulpilor". Brazilianul a dat cel mai bun randament sub comanda lui, la Liverpool şi au rămas în relaţii foarte bune după ce drumurile lor s-au despărţit. Aceeaşi sursă menţionează că modalitatea prin care Leicester îl poate aduce pe Coutinho este un împrumut cu obligativitatea de cumpărare, iar gruparea din Premier League ar plăti iniţial 30 de milioane de euro. 

  • Nouă goluri şi opt assist-uri sunt cifrele lui Coutinho din acest sezon, de la Bayern Munchen. A jucat în 32 de meciuri 
  • 70 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com

Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în 2023. El a fost adus în 2018, de la Liverpool, pentru suma record de 145 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: transfer barcelonacoutinholeicester 

viewscnt
Articole similare