Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în rugby. Dan Carter a revenit în Noua Zeelandă şi va lupta pentru postul de titular cu un alt nume important

Surpriză uriaşă în rugby. Dan Carter a revenit în Noua Zeelandă şi va lupta pentru postul de titular cu un alt nume important

Rugby

Comentarii

Fostul internaţional neo-zeelandez de rugby Dan Carter, în vârstă de 38 de ani, a revenit în Noua Zeelandă, el semnând un contract cu Auckland Blues, notează The Guardian.

“Este o şansă să îmi pun ghetele, indiferent dacă joc sau nu. Nu am mai jucat de câteva luni, astfel că voi avea nevoie de câteva săptămâni până când voi fi pregătit pentru a fi luat în calcul ca să joc. Iar atunci doar dacă voi fi în formă. Sunt în formă, dar nu pentru rugby”, a declarat Carter.

Sportivul şi-a petrecut cariera la profesionişti în Noua Zeelandă, la Canterbury Crusaders, marea rivală a celor de la Auckland Blues, înainte de a pleca în Franţa, după Cupa Mondială din 2015. El a petrecut ultimele două sezoane în Japonia, la Kobelco Steelers, înainte ca sezonul să fie oprit din cauza pandemiei de coronavirus.

Dan Carter va lupta pentru poziţia de uvertură cu Beauden Barrett, actualul număr 10 al naţionalei Noii Zeelande, declarat cel mai bun jucător din lume, în 2016 şi în 2017.

Afla mai multe despre: dan carter 

viewscnt
Articole similare