Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Becali a dat afară un jucător de bază chiar în ziua meciului cu Backa Topola. Plecare de ultimă oră de la roş-albaştri

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Becali a dat afară un jucător de bază chiar în ziua meciului cu Backa Topola. Plecare de ultimă oră de la roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB a fost lovită în plin de pandemia de coronavirus, iar 13 persoane din club au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Dincolo de aceste probleme, Gigi Becali vrea să mai renunţe la un jucător.

13 cazuri de coronavirus sunt în acest moment în cadrul clubului FCSB, printre care şi patru jucători de bază ai roş-albaştrilor. Florin Tănase, Iulian Cristea, Andrei Miron şi Darius Olaru sunt cei patru fotbalişti ai roş-albaştrilor care au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Inclusiv antrenorul Toni Petrea şi preparatorul fizic Thomas Neubert au fost infectaţi, iar Gigi Becali se pregăteşte să-i mai dea o lovitură importantă tehnicianului de 45 de ani.

Gigi Becali este foarte aproape acum de a-şi îndeplini visul de a avea doar jucători români în cadrul lotului de la FCSB. Aristidis Soiledis a rămas singurul fotbalist străin din echipa lui Toni Petrea, însă patronul roş-albaştrilor vrea să scape cât mai repede de fundaşul stânga grec. La fel cum s-a întâmplat în trecut şi în cazul lui Marko Momcilovic, Aristidis Soiledis s-a impus rapid în echipa de la FCSB, însă accidentările i-au dat mari bătăi de cap.

Surpriză mare la FCSB. Becali a mai renunţat la un jucător

De fiecare dată când s-a recuperat, accidentarea i-a recidivat fundaşului grec, astfel că Gigi Becali nu vrea să îi mai achite salariul jucătorului dacă acesta nu evoluează pentru FCSB. În ultimele şapte luni, în care Liga I a şi fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, Soiledis a prins doar nouă minute în tricoul roş-albaştrilor, în iulie, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, din play-off-ul sezonului trecut.

Deşi Gigi Becali ar fi vrut să-i prelungească înţelegerea grecului cu FCSB, problemele pe care le are fundaşul l-au determinat pe patronul roş-albaştrilor să renunţe la serviciile fotbalistului venit, în vara anului trecut, de la FC Botoşani.

  • 500 de mii de euro este cota lui Aristidis Soiledis, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol a marcat Soiledis în cele 20 de meciuri jucate pentru FCSB în stagiunea anterioară

viewscnt
Articole similare